skyrup dag 4

Sista dagen i Skyrup avklarad och Chelsea fick debutera 125. Vi fick ett nerslag på 2an, lite liknande som igår. Hon hoppade något flackt och rev med bak. Sen rev vi 3an med där jag tvekade lite på min distans, låg lite stort och var inte riktigt med i språnget. Annars kändes resten bra. Inte stort eller svårt.
 
Detta var sista utomhustävlingen för iår. Har varit jätteroligt att vara i Skyrup och tävla. Det har var lite tuffare banor än hemma då det var en nationell/elit-tävling. 130 här går inte att jämföra med en hemma. Det har varit 3-kombination i 120 klasserna som det nästan aldrig är. Jättebra att få träna på lite mer tekniska banor och få mer rutin på det. Nu blir det tre veckors tävlingsfritt innan vi gör första inomhustävlingen i Ljungby. Hemmaklubben har någon pay and jump veckan innan som jag nog ska hoppa hästarna på för att vara väl förberedd för första inomhusstarten.
 
Cazzillas 130 start från igår. En helt okej runda, 1,2,3 var lite sådär, red på 6 galoppsprång där jag planerat 7. Sen satte jag tillbaka henne rejält för att klara räcke, räcke kombinationen. Tappade som sagt ut henne på bågen (trippelbarr till räcke, bara det är en svårighet) och fick rida på så hon blev lång och flack. Annars tycker jag det flöt på ganska bra, en bra rytm även om jag hade lite svårt att hitta en bra distans till hindren. 
 
Snart hemma och då ska jag jobba till 22, ni kan ju gissa hur taggad jag är på det... 7 dagars jobb, 4 dagars tävlande och nu väntar 6 dagars jobb. Sen så hoppas jag det blir lite lugnare. hehehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0