resultat eksjö dag 1

Känns som jag inte tävlat på jättelänge, men det var ju bara 3 veckor sen. Var i stallet strax efter 6 och knoppade hästarna. Borde bli bättre på att knoppa dom inför tävling. Fina blev de iallafall. :)
Chelsea:
 
1,20, Ackumulator, felfri och 7a:
Chelsea var pigg och taggad som vanligt. Vi gjorde en helt okej runda, felfritt och klarade jokerhindret. Ganska så bra tid trots att jag inte tänkte på att rida jättefort. Imorgon ska jag försöka rida lite snabbare.
 
'
 
Cazzilla:
 
1,20, Ackumulator, felfri, utanför placering:
Cazzilla skötte sig bra i denna rundan, hoppade runt felfritt och enkelt. Struntade i jokerhindret eftersom jag mest ville ha en bra runda inför 1,30. Så därför kom vi utanför placering då vi inte fick ''fulla poäng''.
 
1,30, WR, 8 fel.
En WR i denna rundan, det var en lång bana på 11 hinder 14 språng med både två och tre kombination (första gången vi hoppade det på tävling). Jag tycker vi gjorde en bra runda, för det var ingen jätte lätt bana och det svåraste Cazzilla gått. Ett nerslag på 6an, ett räcke där vi kom lite nära. Sen ett onödigt nerslag på näst sista hindret där jag red en slarvig väg, såg ett läge och sen svarade hon inte riktigt framåt. Så det blev vingligt och stort. Annars är jag nöjd med rundan! :) Imorgon hoppar vi bara en 1,30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0