måndag

Red alla tre på förmiddagen/under dagen. De fick trimmas på banan och kändes fina. Aqua har tappat lite under sin lugna period, så under förra veckan blev det mest galopp-pass i skogen för att få upp flåset igen. Nu under denna veckan blir det mer trimpass.
Ska kanske åka och hoppa en klass på söndag med henne, måste bara få ihop det då jag jobbar hela helgen. Men hade velat komma ut en gång innan Skyrup då vi inte tävlat sen i början på juli. Om 1,5 vecka åker vi dit, var lite osäkert om jag kunde få ledigt först men det löste sig till slut. Måste dock jobba när vi kommer hem på söndagen, lär vara död då men men.. Ska tävla torsdag till söndag men hästarna går olika dagar för att kunna hoppa passande klasser. Så de går tre klasser var. Hoppas på en bra och lärorik helg. Har tränat stenhårt nu! ;) Känns som jag inte tävlat alls mycket de senaste, så segt när det går långt mellan tävlingarna...
 
Har suttit och kollat på sadelkammare för att få lite inspiration till vår när vi ska inreda den. Jag är så dålig på inredning...men jag hoppas jag ska kunna inreda den snyggt och praktiskt!! :)
Lånade några bilder från google.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0