för att utvecklas

Jag har under en längre tid funderat väldigt mycket hur jag vill göra med hästarna och hur jag ska ta mig vidare. Både jag och hästarna har utvecklats väldigt mycket under året och jag har lärt mig massor. Cazzilla har verkligen tagit sig ett snäpp framåt och jag känner att det finns så mycket mer potential i henne. Chelsea har jag inte haft så länge men hon är en fantastisk tävlingshäst och det finns potential i henne med. Aqua har jag lagt ner massor med jobb på under året, hon har utvecklats ännu mer på marken och gjort fina felfria rundor upp till 130 i år. Men...nu kommer det tråkiga, jag känner att det finns en begränsning i henne där. Eller jag vet att hon kommer kunna gå 140 också men kanske inte så bra som jag vill och har mål för. För att vi ska kunna hoppa felfritt 140 så kommer det krävas otroligt mycket, både från mig och från henne. Hon är inte speciellt kvick eller har en lika stor vilja att hoppa felfritt som ex. Chelsea har. Men hon har ett stort hjärta och det hade tagit henne igenom banan. Men mina mål är högre än vad Aqua räcker till för.
 
Jag köpte Aqua för snart 4 år sedan. Hon har tagit mig från 1 meter till 1,30 och gett mig så mycket självförtroende på hinder. Men nu känner jag mig klar på henne och jag vill vidare. Jag har inte råd att ha kvar henne för att bara tävla lite lägre klasser utan jag måste ta dom pengar till att köpa en ny häst att utvecklas med. Jag vet att Aqua kommer ha det minst lika bra hos någon annan ryttare som kommer få lika mycket glädje av henne som vi fått. Jag har aldrig sålt en häst och det kommer bli jätte jobbigt. Men tyvärr är det så i denna sporten att man måste sälja hästar ibland när man inte är gjord av pengar. Det känns ändå bra att jag känner mig så pass klar på Aqua nu, vi har hoppat felfritt 130 och nu vill jag hitta en ny häst med mer kapacitet att jobba med. 
 
Tanken har hela tiden varit att rida 140 på henne nästa år och sen sälja. Men nu vet jag inte fall jag vill det längre. Jag funderar hela tiden och antingen kommer jag försöka sälja henne redan nu eller så fortsätter vi och så säljs hon nästa år. 
Min fina stjärna ♥

Kommentarer
Postat av: Sophie Lundberg

Alltid lika tråkigt när man måste ta tuffa beslut :/
Hoppas att allt löser sig bra!

2016-08-29 @ 08:20:21
URL: http://sophielundbergs.wix.com/blogg
Postat av: Sanna

Tråkigt att ta tuffa beslut, men precis som du säger är de ju ett måste om man inte har obegränsat med pengar... Hoppas att allt går bra!

2016-08-29 @ 14:30:55
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0