dålig dag

Hade tre ner med båda hästarna. Chelsea gjorde jag en ganska så bra runda på men skulle nog haft henne lite mer framme och aktiv. Ett onödigt nerslag där hon tittade till in i kombinationen och sen ett onödigt nerslag där efter. Men annars en bra rytmisk runda där allt flöt på och jag red lite snävare svängar. Denna gången misslyckades jag men nästa gång kanske går bättre. Jag vill ju bli bättre på att rida fort och då måste man våga misslyckas....
Cazzillas runda var inte så bra, hon blev bara låååång och seg. Jag hittade ingen rytm och allt blev bara av och på. Hade inte ett optimalt bett heller. Men ska träna nästnästa vecka och då ska jag testa det bettet jag hopptränade på senast. Då kändes det ganska så bra. Jag red på ett vanligt tränsbett idag men jag behöver nog något skarpare i hoppningen så jag kan sätta bättre galopp i henne utan att hon blir lång. Har ridit på ett kulbett nu men det tycker jag inte funkar så bra längre så måste hitta ett annat. 
 
Aqua kollades av kiropraktorn idag så nu ska hon igång efter sin lilla minisemester. Hoppas att hon ska kännas bättre nu. Ska mest rida ut nu första veckan och sen arbeta lite mer på banan nästa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0