boxar i stallet

Efter tävlingen släppte jag ut hästarna och åkte hem och sov lite. Var ganska så trött... Sen åkte jag tillbaka nu ikväll, pappa och jag mockade hagarna. Sen tog jag in hästarna vid halv elva, putsade och packade om. Jag har dom inne när jag tävlar för att de ska få vila upp sig och hålla sig rena. Har en bra känsla inför imorgon, tror Cazzilla kommer gå snäppet bättre då hon alltid går bäst när hon bara går en klass. 
 
Pappa och jag diskuterade vilka boxar vi ska ha i stallet. Jag har alltid velat ha boxar utan galler där hästarna kan ha bra kontakt med varandra även fast de står inne. Vi kommer ha fyra boxar i stallet, en stor fölbox och tre mindre. En box kommer vara med galler, vilket blir fölboxen ifall vi behöver ha en häst mer instängt någon gång. Men resten kommer vara helt öppna. Vi funderar på att mura boxarna, så som Lisen och Peder har. Väldigt fint var det. Så ska det bara bli snyggt oxå på den boxen som har galler runt sig. Har några bilder från när jag var där, inga jättebra, men man ser ju lite hur dom gjort boxarna. Dock ska ju väggarna på sidorna inte vara så höga och sen ska det vara öppningsbara fönster i alla utan den som är mot min lägenhet. 
 
Anledningen till att jag inte vill ha galler är för att de ska kunna ha mer kontakt med varandra. Så här stod Aqua och Cazzilla innan vi åkte iväg till Åby för några veckor sen. Detta är våra två uteboxar vi har förtillfället.
 
Ja fortsättning följer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0