tisdag

Hästarna är lugna på vårt nya ställe. Släppte över Cazzilla till Chelsea igår och de blev bästa vänner direkt. Känns bra att Chelsea äntligen fått en kompis då hon gått själv enda sen vi köpte henne. 
Det är väldigt mycket gräs i hagarna just nu och de blev överlyckliga när de fick komma dit. Hoppas inte dom blir tjocka bara (typ Aqua och Tess). Chelsea behöver äta upp sig!
 
Vi hade egentligen tänkt vänta lite med flytten av hästarna men då jag ska åka iväg resten av veckan så passade det väldigt bra att hästarna får gå här och vänja sig vid miljön innan vi ska börja träna som vanligt igen. Jag ska åka med min tränare till Drammen där hon ska tävla! Kommer bli väldigt lärorikt och roligt!! :) Det är bra att komma ut och se lite bättre ridning. Så jag hoppas att jag lär mig massor. 
 
Kommer hem på söndag och nästa vecka så ska vi förhoppningsvis fortsätta med ridbanan. Sen kommer nog hindren samma vecka som jag beställde för några dagar sen! Längtar tills jag har ridbanan klar och alla hindren står uppsatta hihhi... :) Nu måste jag packa lite, sen åka förbi hästarna, hämta ut Appis pass som kommit nu efter tilläggsregistreringen och sen ska jag jobba kväll. Imorgon åker jag till Drammen som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0