tålamod.....

Just nu måste man verkligen ha tålamod tills flytten av hästarna kommer ske vilket är första steget till vår färdiga gård. Men nu är det inte långt kvar tills vi kan flytta dom, vi har datum för när ridbanan ska bli klar och lite andra saker som måste fixas innan vi kan flytta dom. Längtar tills jag har hästarna samlade på samma ställe för just nu är det väldigt mycket.... sen längtar jag efter att ha en egen ridbana med hinder framme hela tiden där jag kan rida precis när jag vill utan att trängas med någon annan. Träna så mycket jag vill på mina fantastiska hästar jag har nu. Så ni förstår nog att jag bara vill flytta hästarna nu... Men nu har pappa iallafall börjat på de tillfälliga stallet med uteboxar och lite tak som man kan stå och göra iordning under. Det riktiga stallet kommer inte vara klart förrän i höst så det ska bli skönt att ha något så länge.
 
Igår gick Cazzilla väldigt bra. I början kämpade hon emot mig lite väl mycket men sen blev hon jätte fin. Tog även några språng på ett räcke som hon hoppade så bra på!! Imorgon ska vi hoppträna och då hoppas jag att jag kan ha lite mer koll på henne även om vi inte är hemma. Visa att vi gjort stora framsteg och även få lite hjälp hur vi ska fortsätta.
Red ett pass på Chelsea under kvällen och det var riktigt härligt väder. Tränade på att hoppa på volt igen och att hon inte ska lägga sig på innerskänkeln. Gick mycket bättre idag och jag tror det kommer hjälpa henne att hoppa igenom kroppen bättre. Märktes att hon tyckte det var jobbigt och hon blev trött mot slutet. Imorgon ska jag köra henne till det andra stallet för att hoppa lite. :) Är även ledig och det känns som jag inte vart det på ett bra tag nu. Antingen är det tävling och det räknar jag inte som att vara ledig då det tar mycket ork eller så jobbar jag, eller både och. Men imorgon är det bara ridning och en hoppträning som står på schemat! Skönt! Sen blir det jobb och tävling under helgen. Så taggad för tävling, första utomhus och första tävlingen med Chelsea. :):):):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0