resultat eksjö

Är ganska så nöjd över helgen i Eksjö. Har gjort iallafall en bra runda på varje häst. 
 
Aqua:
Vi var felfria i 1,20, sen hade vi tre ner i 1,30 som var den första för året. Några små fel som resulterade i nerslagen men annars var det en helt okej runda.
Sen hoppade vi 1,30 dagen efter och det kändes väldigt bra. Fick utsprånget i trekombinationen då jag inte satt upp utan drev på lite istället. Annars en bra runda och det kändes inte alls stort för att vara 1,30. Kommer gå ner på nästa tävling och hoppa 1,20-1,25. Sen hoppar vi en 1,30 igen på nästa tävling. :)
 
Cazzilla:
Vi hoppade en 1,10 där vi fick två nerslag. Hade något dålig galopp och hon var lite spänd. Sen hoppade vi 1,20 och var felfria. Hade en bättre galopp och Cazzilla hoppade jätte bra. Dagen efter hoppade vi en 1,20. Jag red dåligt och hamnade väldigt mycket i korsgalopp. Vet inte om muren gjorde henne spänd som var med i den klassen, för efter där så föll bommarna och hon blev i korsgalopp.
 
Chelsea:
Första dagen hoppade vi en 1,10. Hon blev pigg på den stora banan och lyssnade inte så bra på mig. Fick inte igenom min förhållning på en båge och hann inte bli klar i handen. Så då fick vi ett stopp. Men sen gick resten bra. Dagen efter hoppade vi en 1,10 igen. Red en skolrunda för att få henne lydig och då var vi felfria med en placering. Måste nog rida skolrundor på henne i de här låga klasserna för sen måste lydnande sitta om vi ska kunna gå upp i klasserna. Annars blir det missförstånd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0