resultat aneby

Chelsea:
 
1m 0+0 fel, 4a:
Valde att hoppa 1 meter oxå även fast det känns lite lågt, men jag måste få rundor i kroppen på henne. Kändes lätt och enkelt och det visade ju sig nu att hon är lite snabbare i omhoppningen av sig självt än mina andra. :)
 
1,10, 0+4 fel, placerad:
Denna rundan kändes oxå bra, fick ett bra flyt. Har jobbat massor på att få henne lydig och jag tyckte hon lyssnade mycket bättre idag. Mot sista i omhoppningen som stod mot staketet tittade hon till lite och hoppade till höger, så min fot slog emot hinderstödet och vi rev. Men det räckte ändå till en placering. 
 
Cazzilla:
 
1,10, 6 fel:
Rundan kändes bra och jag red noggrant. Men så tyckte hon ett hinder var lite läskigt så hon sprang förbi där. Jag visade henne det innan start och då tittade hon ingenting på det. Men sen hoppade hon runt resten bra!
 
1,20, 1 tidsfel:
Hon var lite ''rörigare'' till denna klassen. Så jag fortsatte med att rida noggrant, sätta tillbaka henne efter hindren, få ihop henne och få rätt på galoppen. Hon hoppade runt felfritt men som sagt ett tidsfel. Men jag är ändå nöjd, jag måste börja rida mer noggrant och skola hästarna även på banan. Jag tappar lätt fokus och bli lite stressad till nästa hinder, måste ta mer tid på mig mellan hindren och få koll på allt. Det gjorde jag idag och jag är nöjd! Känns som vi tog ett steg framåt idag igen, mycket mer balans nu. Bara att fortsätta stärka upp henne nu, få henne mer liksidig och lösgjord. Min tränare ska rida henne snart igen så får jag säkert massor av mer tips på hur jag ska fortsätta med henne.  
Jag har inte trillat av, jag gick emot bommen på transporten och det var full av hästskit.... hehehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0