min födelsedag hiihi

Idag fyller jag år, 22 år! Vill inte bli äldre nu haha... Knappt tänkt på att det vart min födelsedag, bara blivit påmind hela tiden av alla fina gratulationer jag fått. :)
Har jobbat och ridit som vanligt. Tog fel på tiden när jag skulle börja imorse så Chelsea fick en vilodag. Efter jobbet har jag varit i andra stallet och trimmat hästarna. Aqua och jag bråkade mest under passet igår. Nu när hon måste ta i mer med sina bakben protesterar hon lite med att sparka, bli lite vinglig i rakriktningen eller byter galopp. Så igår blev det bara en massa konflikter hela tiden, men det brukar alltid ge resultat till dagen efter. Så idag var det bättre, men fortfarande lite konflikter i början. Men mot slutet kändes hon fin, red ett ganska kort pass eftersom vi ska till Grevagården imorgon! Cazzilla fick oxå gå ett trimpass och hon var jätte fin! Drev på bakbenen ordentligt så de blev kvicka utan att hon blev lång och fick en bra känsla. Den förvända galoppen börjar bli stadigare nu oxå. :)

Sen har jag fixat med putsning, packing och gjort Aqua lite fin. Precis kommit hem och nu är det dags att sova, vi åker rätt tidigt imorgon. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0