Drammen

Imorgon börjar tävlingarna😊


tisdag

Hästarna är lugna på vårt nya ställe. Släppte över Cazzilla till Chelsea igår och de blev bästa vänner direkt. Känns bra att Chelsea äntligen fått en kompis då hon gått själv enda sen vi köpte henne. 
Det är väldigt mycket gräs i hagarna just nu och de blev överlyckliga när de fick komma dit. Hoppas inte dom blir tjocka bara (typ Aqua och Tess). Chelsea behöver äta upp sig!
 
Vi hade egentligen tänkt vänta lite med flytten av hästarna men då jag ska åka iväg resten av veckan så passade det väldigt bra att hästarna får gå här och vänja sig vid miljön innan vi ska börja träna som vanligt igen. Jag ska åka med min tränare till Drammen där hon ska tävla! Kommer bli väldigt lärorikt och roligt!! :) Det är bra att komma ut och se lite bättre ridning. Så jag hoppas att jag lär mig massor. 
 
Kommer hem på söndag och nästa vecka så ska vi förhoppningsvis fortsätta med ridbanan. Sen kommer nog hindren samma vecka som jag beställde för några dagar sen! Längtar tills jag har ridbanan klar och alla hindren står uppsatta hihhi... :) Nu måste jag packa lite, sen åka förbi hästarna, hämta ut Appis pass som kommit nu efter tilläggsregistreringen och sen ska jag jobba kväll. Imorgon åker jag till Drammen som sagt!

resultat eksjö

Är ganska så nöjd över helgen i Eksjö. Har gjort iallafall en bra runda på varje häst. 
 
Aqua:
Vi var felfria i 1,20, sen hade vi tre ner i 1,30 som var den första för året. Några små fel som resulterade i nerslagen men annars var det en helt okej runda.
Sen hoppade vi 1,30 dagen efter och det kändes väldigt bra. Fick utsprånget i trekombinationen då jag inte satt upp utan drev på lite istället. Annars en bra runda och det kändes inte alls stort för att vara 1,30. Kommer gå ner på nästa tävling och hoppa 1,20-1,25. Sen hoppar vi en 1,30 igen på nästa tävling. :)
 
Cazzilla:
Vi hoppade en 1,10 där vi fick två nerslag. Hade något dålig galopp och hon var lite spänd. Sen hoppade vi 1,20 och var felfria. Hade en bättre galopp och Cazzilla hoppade jätte bra. Dagen efter hoppade vi en 1,20. Jag red dåligt och hamnade väldigt mycket i korsgalopp. Vet inte om muren gjorde henne spänd som var med i den klassen, för efter där så föll bommarna och hon blev i korsgalopp.
 
Chelsea:
Första dagen hoppade vi en 1,10. Hon blev pigg på den stora banan och lyssnade inte så bra på mig. Fick inte igenom min förhållning på en båge och hann inte bli klar i handen. Så då fick vi ett stopp. Men sen gick resten bra. Dagen efter hoppade vi en 1,10 igen. Red en skolrunda för att få henne lydig och då var vi felfria med en placering. Måste nog rida skolrundor på henne i de här låga klasserna för sen måste lydnande sitta om vi ska kunna gå upp i klasserna. Annars blir det missförstånd.

😍😍
imorgon!

Aqua i 1,30 idag. :) Hon hoppade jätte fint! Ska ladda upp lite filmer imorgon... Imorgon flyttar vi alla hästarna till vårat egna, det ska bli o-b-e-s-k-r-i-v-l-i-g-t skönt, punkt!

På väg hem!

Klar för dagen nu. Gick både bra och dåligt även idag. Chelsea fick gå en skolrunda idag då hon inte tog mina förhållningar igår. Felfri på hinder med ett tidsfel i omhoppningen. Räckte ändå till en nionde plats!
Sen hoppade Cazzi 120 och jag red riktigt riktigt dåligt... Det var en ackumulator med jokerhinder och så var en mur med. Hon hoppade de utan problem så får väl vara nöjd med det.
Aqua gick sen 130 med ett nerslag ut ur trekombinationen. Smackade på henne ut istället för att sitta upp. Men är nöjd med den rundan, det var ändå vår andra 130 för iår och den var ganska så maxad! 😊

Lång dag

Inte förrän nu är vi på väg hemåt från tävlingen! Det har gått både bra o dåligt. Cazzilla felfri på hinder i 120 med ett tidsfel i omhoppningen då jag red normala vägar. Men hon hoppade super, så fin!! Aqua var oxå felfri där o sen hade vi tre ner i 1,30. Bra runda ändå. På Chelsea blev det lite fel i kommunikationen, hoppas det går bättre imorgon!
Cazzi🌟🌟

Tävling imorgon

Chelsea o jag red förbi på gården igår. 😊 ska snart iväg och rida, alla ska trimmas igenom! Imorgon åker vi till Eksjö 😃


hinder

Måste köpa hinder till ridbanan också, mycket som ska fixas!! Har letat efter begagnade men det finns ingenting. Antagligen för det är så dyrt med nya hinder. Så det är bara att beställa nya. Vi kan inte ha träbommar då det ska ligga ute året om och då kommer det bli förstört. Så det måste vara plastbommar. Kollat på några olika, i det stallet vi står i nu har vi från safety system och dom funkar bra. Så det blir väl där vi köper ifrån. Ett paket, sen köpa till några skyltar, vattenmatta och sockerbitar. Jaaa.....kommer inte bli billigt. Tur man får tillbaka mycket på skatten iår hahaha... Nu ska jag åka till Chelsea så allt är klart där innan jag börjar jobba vid 11, sen gör jag andra stallet efteråt! :)

Hagarna klara👍

Pappa och jag satte upp två hagar under em/kvällen. Det tog sin tid men det är nästan klart, lite småsaker kvar att fixa bara. Så nu är det klart iallafall... Så ska det bara lösa sig med elen i veckan och sen kan vi flytta dit hästarna på söndag tror jag!😊😊 tänkte ta någon bild när det var klart med det hade hunnit mörkna lite då. Blev bra iallafall!tisdag

Ledig idag, vilket innebär inget jobb eller tävling. Har bara chillat hela morgonen och snart tänkte jag åka och rida. Sen ska vi sätta staket och bygga på det tillfälliga stallet. :):):) Hoppas på att få mycket klart idag så vi kan flytta dom efter tävlingen i helgen. Jag ska iväg nästan hela nästa vecka så då är det ju bra om dom kan gå där och vänja sig vid den nya miljön. :) Tanken är att vi ska ha dom två och två för skaderisken. Cazzilla och Chelsea kommer gå ihop eftersom dom behöver mest mat och Aqua har blivit så fäst vid Cazzi nu, så förhoppningsvis kommer hon sluta vara så fjantig på tävling när hon lämnar henne. Sen ska Tess och Aqua gå ihop då de behöver lite mindre mat.
 
Några språng från filmen på Cazzilla. :)

Trim

Jobbat Aqua en stund i ridhuset. Mycket rakriktningsarbete nu då hon blivit väldigt vinglig sen jag fick henne att arbeta bättre med bakbenen. Men tyckte det släppte bra idag, bara jobba vidare imorgon💪🏻💪🏻då var det måndag igen

Ny vecka igen och en vecka närmre flytten av hästarna. :):):):) Imorgon ska jag hjälpa pappa med att skruva på plåttaket på det tillfälliga stallet, ev. kanske om vi hinner med allt kommer vi kunna flytta dom redan efter denna helgen. Men det är bara om vi hinner att få upp alla staket och allt som ska fixas. På fredag och lördag ska jag åka till Eksjö och tävla med Aqua, Cazzi o Chelsea. Så nu blir det mest trimmande fram tills fredag varvat med nån tur i skogen. Man hinner inte så mycket när tävlingarna ligger så tajt, bara att hålla formen fram tills nästa tävling. Ska snart iväg och rida Aqua, Cazzi o Chelsea får vila helt idag. Men imorgon ska de få röra på sig igen. 
 

utveckling!! :)

Kollade på några filmer på Cazzilla från några månder sen, och det har hänt så mycket. Den stora skillnaden syns såklart i hennes språng, nu hoppar hon runda språng och är mer rädd om sig. Innan rev hon lätt räcken som på filmen nedan. Hon kunde inte byta galopp vilket sitter väldigt bra nu, men kan såklart bli bättre. Hon var väldigt lång i kroppen och lite långsam i sina bakben. Nu har jag fått ihop henne mer och så är hon mer aktiv i bakbenen.
 
Tänk vad rätt hjälp kan göra mycket. Har som jag tidigare skrivit inte hittat rätt tränare förrän jag bytte nu i slutet av förra året. En tillfällighet då jag var där och provred hästar och tidigare tränat någon gång för henne. Jag är väldigt öppen för hjälp och VILL lära mig. Säger min tränare åt mig att träna på något så åker jag hem och gör det stenhårt. Sen checkar jag av och ser att vi är på rätt väg. Känns så roligt att jag äntligen hittat en duktig, engagerad tränare och att jag ser att jag och mina hästar utvecklas. Första gången jag var där med Cazzilla så kunde hon inte byta galopp, vi fick henne att byta galopp på den träningen, något jag tragglat med under hela den tiden jag haft henne. Det ''löste'' vi på en träning (har såklart tagit flera månader att befästa det men ni fattar säkert). Dessutom sitter hon upp på mina hästar, visar och förklarar! Har lärt mig väldigt mycket hur jag ska jobba dom på marken då jag fått det visat och förklarat för mig. Roligt och är väldigt tacksam för all hjälp! Det har hänt så mycket på bara några månader nu och jag ser fram emot vad året har att erbjuda. :)
 
Cazzilla i november förra året, o så jämför med hur hon ser ut nu både i sin hoppning och på marken. Stor skillnad!

resultat aneby

Chelsea:
 
1m 0+0 fel, 4a:
Valde att hoppa 1 meter oxå även fast det känns lite lågt, men jag måste få rundor i kroppen på henne. Kändes lätt och enkelt och det visade ju sig nu att hon är lite snabbare i omhoppningen av sig självt än mina andra. :)
 
1,10, 0+4 fel, placerad:
Denna rundan kändes oxå bra, fick ett bra flyt. Har jobbat massor på att få henne lydig och jag tyckte hon lyssnade mycket bättre idag. Mot sista i omhoppningen som stod mot staketet tittade hon till lite och hoppade till höger, så min fot slog emot hinderstödet och vi rev. Men det räckte ändå till en placering. 
 
Cazzilla:
 
1,10, 6 fel:
Rundan kändes bra och jag red noggrant. Men så tyckte hon ett hinder var lite läskigt så hon sprang förbi där. Jag visade henne det innan start och då tittade hon ingenting på det. Men sen hoppade hon runt resten bra!
 
1,20, 1 tidsfel:
Hon var lite ''rörigare'' till denna klassen. Så jag fortsatte med att rida noggrant, sätta tillbaka henne efter hindren, få ihop henne och få rätt på galoppen. Hon hoppade runt felfritt men som sagt ett tidsfel. Men jag är ändå nöjd, jag måste börja rida mer noggrant och skola hästarna även på banan. Jag tappar lätt fokus och bli lite stressad till nästa hinder, måste ta mer tid på mig mellan hindren och få koll på allt. Det gjorde jag idag och jag är nöjd! Känns som vi tog ett steg framåt idag igen, mycket mer balans nu. Bara att fortsätta stärka upp henne nu, få henne mer liksidig och lösgjord. Min tränare ska rida henne snart igen så får jag säkert massor av mer tips på hur jag ska fortsätta med henne.  
Jag har inte trillat av, jag gick emot bommen på transporten och det var full av hästskit.... hehehe...

Duktiga ☺️

Har varit iväg och tävlat med Chelsea o Cazzi idag! Chelsea fixade en fjärdeplats i 1m och en placering i 1,10 oxå. Där fick vi dock ett nerslag i omhoppningen som jag själv rev med foten hahah... 
Cazzilla sprang förbi ett hinder i 1,10, tittade till på det ganska mycket. Sen i 1,20 var vi felfria på hinder men ett tidsfel i grunden. Jag red lite väl långa vägar. Men ville sätta tillbaka henne och rätta galoppen då hon är lite strulig med den fortfarande på tävling. Sen tog jag lång väg till det hindret hon sprang förbi i 1,10. Så är nöjd ändå, nästa tävling får jag korta ner vägarna lite😋 Båda hoppade jätte fint iallafall!svett-täcke

Sitter här och försöker piggna till lite, ska snart iväg till jobbet. Slutar fem idag(....) och då ska jag rida och fixa allt inför tävlingen imorgon, i två olika stall dessutom. Börjar bli väldigt segt med det nu. Jaja...
Köpte ett svett-täcke från equiline för ett tag sen på charliesrean, var där häromdagen och skulle se om de hade fler. Men inte i rätt storlek eller färg så nu måste jag hitta något annat liknande. Tycker det är väldigt bra, detta är det.
 
Någon som vet något liknande svett-täcke? Vill ha med tjockare material på ryggen. Funderar på detta från bucas.

tränat

Cazzi och jag åkte ner själva till Värnamo och tränade idag. Det gick helt okej, hon blir fortfarande så rörig när vi kommer iväg. Men ju bättre jag får henne hemma, desto bättre blir det borta såklart! Vi gjorde några olika övningar och avslutade med en bana och det gjorde hon bra. Fick med mig hem att träna på att behålla samma galopp över låga hinder, för där väljer hon helst högergaloppen. Så det ska vi träna på utöver alla andra grejer vi måste träna på!
 
Sen har jag hoppat Chelsea vilket gick bra och trimmat Aqua. Hon har tagit det lugnt sen tävlingen....då blir hon seg i sina bakben. Skulle trimmat i måndags, men glömde helt bort hur hon blir av någa lugna dagar så jag planerade in en tur istället?? hahha, får bli ett liknande pass imorgon! Ska ladda upp en film på Chelsea, typ imorgon. Den ligger på pappas mobil. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och ridaaaaaa. Ett trimpass och två på tur.

tålamod.....

Just nu måste man verkligen ha tålamod tills flytten av hästarna kommer ske vilket är första steget till vår färdiga gård. Men nu är det inte långt kvar tills vi kan flytta dom, vi har datum för när ridbanan ska bli klar och lite andra saker som måste fixas innan vi kan flytta dom. Längtar tills jag har hästarna samlade på samma ställe för just nu är det väldigt mycket.... sen längtar jag efter att ha en egen ridbana med hinder framme hela tiden där jag kan rida precis när jag vill utan att trängas med någon annan. Träna så mycket jag vill på mina fantastiska hästar jag har nu. Så ni förstår nog att jag bara vill flytta hästarna nu... Men nu har pappa iallafall börjat på de tillfälliga stallet med uteboxar och lite tak som man kan stå och göra iordning under. Det riktiga stallet kommer inte vara klart förrän i höst så det ska bli skönt att ha något så länge.
 
Igår gick Cazzilla väldigt bra. I början kämpade hon emot mig lite väl mycket men sen blev hon jätte fin. Tog även några språng på ett räcke som hon hoppade så bra på!! Imorgon ska vi hoppträna och då hoppas jag att jag kan ha lite mer koll på henne även om vi inte är hemma. Visa att vi gjort stora framsteg och även få lite hjälp hur vi ska fortsätta.
Red ett pass på Chelsea under kvällen och det var riktigt härligt väder. Tränade på att hoppa på volt igen och att hon inte ska lägga sig på innerskänkeln. Gick mycket bättre idag och jag tror det kommer hjälpa henne att hoppa igenom kroppen bättre. Märktes att hon tyckte det var jobbigt och hon blev trött mot slutet. Imorgon ska jag köra henne till det andra stallet för att hoppa lite. :) Är även ledig och det känns som jag inte vart det på ett bra tag nu. Antingen är det tävling och det räknar jag inte som att vara ledig då det tar mycket ork eller så jobbar jag, eller både och. Men imorgon är det bara ridning och en hoppträning som står på schemat! Skönt! Sen blir det jobb och tävling under helgen. Så taggad för tävling, första utomhus och första tävlingen med Chelsea. :):):):)

ridit!

Roligt att trimma hästarna idag efter en helg som gett massa inspiration. Jag måste bli mycket mer noggrann i alla ridpass, vilket jag var idag. Cazzilla trimmmade jag nog över en timma, hon behöver sådana pass nu. Hon har stärkt upp sig mycket i vinter men nu när hon jobbar mycket bättre blir hon trött ''snabbt''. Ganska mycket konflikter idag men mot slutet kändes det bra, väldigt bra. Men det kommer ge resultat imorgon och framöver. Ska rida ett likadant pass imorgon oxå! Chelsea fick jobba över låga hinder. Hon vill gärna lägga sig på innerskänkeln i vänstervarv på volten, speciellt innan hindren och i svängarna, så det jobbar jag mycket på nu. Även galoppombyten där hon inte ska springa iväg.
 
Hoppade Cazzi i helgen. Lämnade inte henne en sekund, hon skulle jobba med sina bakben. Byterna satt väldigt bra och det på marken kändes bra, sen blev hon nog trött för hon hoppade inte sina bästa språng. Helt okej över denna övningen dock. :) Tycker hon ser mycket mer ihop ut nu!

måndag

Då var det ny vecka igen, förra veckan blev det fem dagars jobb och tre dagars tävlande. Var sjukt trött igår och hästarna fick en extra vilodag... Men men. Idag var jag ledig till en början men fick hoppa in och jobba i em/kväll. Så ska till hästarna snart, rida och fixa lite efter tävlingen igår. Cazzilla och Chelsea ska trimmas iallafall! Under veckan ska jag åka på träning med Cazzi och på söndag är det tävling med Chelsea och Cazzi. :) Roligt!
 
Nöjd med rundan igår faktiskt, en bra känsla! Nästa tävling hoppar vi en eller två 1,30 klasser och sen på tävlingen efter det kommer jag gå ner till 1,20 klasser igen. Har upplevt att jag lätt tappar min ridning och känsla när jag går upp ett snäpp. Därför är det bra att gå ner och hoppa något lättare under en tävling direkt efteråt. :) Blir nog bra!
 

resultat grevagården dag 3

1,25, 4 fel:
Ännu en fyrafelsrunda, lite segt men idag red jag mycket bättre och fokuserat. Det har varit en lärorik helg. Banorna har varit lite svårare än jag är van vid, inga riktigt självklara distanser utan lite valmöjligheter vilket jag inte är van vid. Fick väldigt bra hjälp av min tränare och alla distaner jag inte riktigt visste vad jag skulle rida på...
Nerslaget i dagens runda kom av att jag kom lite kort och vingligt in på en båge (och slarvig väg??) där det sen var fem lite framåt och då räckte vi inte enda fram och bakbommen på oxern åkte ner. Men sen red jag efter min plan, satte tillbaka och höll ut bågarna för att få plats med mina planerade galoppsprång. Så jag är nöjd! Sen körde pappa hem Aqua och jag stannade kvar och hjälpte min tränare i 1,35 klassen, roligt och lärorikt! :)
 

resultat grevagården dag 2

1,25, 0+4 fel:
Hoppade första 1,25 för iår idag och det kändes sådär. Jag var ofokuserad och red dåligt. Tyckte banan var lite klurig och jag tror jag blev ofokuserad av det. Men Aqua hoppade så fint och räddade mig en gång på en båge. Sen vände jag upp konstigt på ett räcke i omhoppningen, planerade inte alls vägen där och vi kom jätte nära så Aqua kunde inte göra så mycket. Får se detta som en lärorunda. Min tränare hjälpte mig och jag fick bra tips. Har efteranmält till imorgon, då hoppar vi en 1,25 igen. Tror det är bra att hoppa en till 1,25 innan vi hoppar 1,30 på nästa tävling. Imorgon ska jag rida så som jag kan! Får åka jätte tidigt och så ska jag snart iväg och jobba till stängning, hade ju inte planerat att åka imorgon oxå men man vet aldrig hur det blir med hästar. xD
Har ingen film från idag. Känns så segt med bara en häst denna helgen, jag vill bara in och hoppa mer... Nästa tävling blir det två hästar och sen blir det minst tre hästar på varje tävling under hela året om inget händer. :) Då kommer jag få massa rutin!!
 
Duktig Aqua. :)

resultat grevagården dag 1

1,20, 4 fel:
Vi hoppade en 1,20 idag, en tidshoppning. Vill börja lära mig rida lite fortare nu, så satte upp en plan och red efter den. Denna gången kändes det inte så slarvigt heller, utan vi fick ett bra flyt. Tappade galoppen lite mot nr 7 och kom även lite nära, så det rev vi. Men annars kändes det bra faktiskt! Imorgon hoppar vi en 1,25. Lite segt att bara ha med sig en häst, men var tvungen att vaccinera Cazzilla i måndags. Men snart kommer jag kunna ha med mig alla tre, Aqua, Chelsea och Cazzilla. :)
 

min födelsedag hiihi

Idag fyller jag år, 22 år! Vill inte bli äldre nu haha... Knappt tänkt på att det vart min födelsedag, bara blivit påmind hela tiden av alla fina gratulationer jag fått. :)
Har jobbat och ridit som vanligt. Tog fel på tiden när jag skulle börja imorse så Chelsea fick en vilodag. Efter jobbet har jag varit i andra stallet och trimmat hästarna. Aqua och jag bråkade mest under passet igår. Nu när hon måste ta i mer med sina bakben protesterar hon lite med att sparka, bli lite vinglig i rakriktningen eller byter galopp. Så igår blev det bara en massa konflikter hela tiden, men det brukar alltid ge resultat till dagen efter. Så idag var det bättre, men fortfarande lite konflikter i början. Men mot slutet kändes hon fin, red ett ganska kort pass eftersom vi ska till Grevagården imorgon! Cazzilla fick oxå gå ett trimpass och hon var jätte fin! Drev på bakbenen ordentligt så de blev kvicka utan att hon blev lång och fick en bra känsla. Den förvända galoppen börjar bli stadigare nu oxå. :)

Sen har jag fixat med putsning, packing och gjort Aqua lite fin. Precis kommit hem och nu är det dags att sova, vi åker rätt tidigt imorgon. 
 
 

onsdag

Har varit hos Chelsea nu på morgonen, mockat och ridit. Det fick bli en skritt-tur då hon säkert har lite träningsvärk efter träningen igår. Både regnade och blåste och det gillade hon inte! Hon har fått ett nytt smeknamn, prinsessan haha. Hon är verkligen som en prinsessa i all hantering, så snäll och gullig. Sen när man kommer upp på ryggen blir hon som en tiger och bara vill och vill. En drömhäst på det sättet. :) 
 
Nu ska jag snart iväg och jobba till sex, sen ska det andra stallet göras. Aqua ska trimmas och de andra ska gå lite kravlöst. Så det blir chill. Har massa inlägg i huvudet som jag vill skriva ner, bla Chelseas köp. Vad vi gjorde annorlunda denna gången efter alla hästar vi köpt. Men det kommer!
 

tränat! :)

Varit på träning med Chelsea idag. Fick med mig många bra saker hem så nu är det bara att träna på. Första tävlingen för oss blir nästa helg och jag får jobba på med lydnaden tills dess. :) 
Aqua håller jag mest igång nu under veckan med turer och trimpass, på fredag och lördag åker vi ju till Grevagården. Cazzilla får stanna hemma då jag glömde bort att hon skulle vaccineras igår. Men hon ska med och tävla nästa helg med Chelsea. Kanske laddar upp något klipp från träningen då pappa filmade lite denna gången. Men det får bli imorgon för nu är jag så trött. Började jobba lite innan sju imorse, sen har det varit fullt upp tills jag var hemma vid nio. Denna veckan jobbar jag nästan 40 timmar och ska tävla två dagar, på söndag är jag helt ledig och då ska jag inte göra mycket hahaa...  
 

Kvällstur

Tog en härlig kvällstur på Chelsea innan och det var 13 grader ut!!! Så gött med lite värme!söndag

Igår efter tävlingen fick Chelsea hoppa ett par språng med en bom före ca 2,5-3m innan. Hon är kvick i sina ben och har en fin frambensteknik (något vi kollade mycket på när vi letade häst). Men blev rätt springig efter hindret, speciellt när hon landade i fel galopp. Måste vara konsekvent med henne varje ridpass att det är jag som bestämmer tempot hela tiden. På tisdag ska vi träna och då får jag förhoppningsvis fler bra tips på hur jag ska jobba henne.
 
Imorse tog vi ett pass på fältet där vi jobbade i trav och galopp i lite lätt uppförsbacke. Har tagit det ganska lugnt med henne sen hon kom men nu är det dags att öka träningen lite. :)
 
 
Dags att åka till nästa stall och rida på tur, sen jobba! :) Längtar tills hästarna är samlade på ett ställe, mindre än en månad kvar......

Morgontrim
cazzilla från idag :)


resultat jfk

Idag var det nationell tävling på hemmaplan. Hoppade en 120 på Aqua o Cazzilla. :)
 
Aqua 1,20, 0+0 fel:
Rundan kändes bra och Aqua hoppade super, ville inte riva! Mot ettan gick hon i sin egna värld tror jag för det blev det lite vingligt. :p Red på lite i omhoppningen men hamnade ändå två utanför placering. Idag hade jag bra flyt i ridningen och allt kändes bra. Så vi hade kunnat hoppa 1,30 oxå, men jag håller mig till min plan. Ska hoppa 1,25 nästa helg och sen 1,30 i slutet av månaden. :)
 
Cazzilla 1,20 4 fel:
Hennes första nationella och bara tredje 1,20. Hon blev lite spänd när vi kom in men gjorde ändå allt bra, hon tittade till på vattnet efter 2an och där blev det lite vingligt, annars tittade hon inte på något. Glömde galoppera genom svängen till 6an vilket resulterade i ett nerslag. Men jag är nöjd med henne, hon har ingen rutin på dessa tävlingar. Vill ta med henne till Grevagården på fredag då jag tyckte hon gjorde detta väldigt bra, men får se. Ska fråga min tränare vad hon tycker också då det är en lite större tävling! Viktigt att hon får rutin nu och blir stadigare på tävling, hemma känns det bra just nu! :)
 

RSS 2.0