cazzilla resultat borås

1m, 0 fel:
Rundan kändes bra och hon var avspänd. Tittade till på något hinder bara. 1 meter känns lite lågt nu, så efter helgens tävling är jag bara anmäld till 1,10 och uppåt.
 
1,10, 4 fel:
Här vet jag inte riktigt vad som hände. Kom in på banan, hon var lika avspänd som förra klasser. Styr mot första hindret och så försöker hon springa förbi? Nu har jag henne mer framme för skänkeln än tidigare så hon fick ingen chans att springa förbi. Fick ha lite mer ben om henne resten av banan och då blir hon lätt lite framtung. Rivningen kom på 3an, en distans på 6 galoppsprång. Blev att jag fick pusha på henne då hon stod emot men skulle samtidigt försökt hålla ihop henne så hon inte blev lång och rev. Hoppade resten av banan bra men stod fortfarande emot. Jag är ändå nöjd med min egen ridning här, jag kunde inte göra så mycket mer än att ha henne framme för skänkeln och ta henne runt hela banan. Vi kunde likaväl blivit ute om hon inte varit framme ordentligt. 
 
Vet inte alls varför hon blev så bromsig i 1,10 klassen. Det var likadant sista dagen i Glommen, då hoppade hon enormt spänt och sprang förbi hindren. Det enda jag kan tänka mig är att hon blir mentalt trött. Lång dag och Aqua stressar ju upp både henne och Cazzilla när vi delar på dom. Till helgen åker vi mellan tävlingen med båda hästarna så då kommer Cazzilla åka själv, hoppas hon är bättre i andra klassen då.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0