Aqua resultat borås

Jag är så otroligt missnöjd med Aquas rundor... Jag hade alldeles för dålig galopp och jag borde faktiskt kunna detta nu. Måste sätta upp en bra galopp innan start och sen kicka igång den efter varje hinder. Men jag gjorde inte de under dagen och jag vet inte varför. Kom på mig i 1,30 klassen att ha lite bättre galopp och då gjorde vi halva rundan bra tills jag glömde banan och började styra mot helt fel hinder... Det blev en lååååång dag, vi åkte hemifrån strax innan 7 och åkte ifrån Borås vid 19? Jag tror inte jag kan hålla fokuset uppe så länge. Jag är orutinerad, inte van att tävla så många klasser eller så pass långa dagar. Det var mycket väntan och det tror jag påverkade mig. Jag blev slarvig, glömde banan trots att jag gick igenom den precis innan start och ofokuserad. Får ta med mig detta till framtiden och inte anmäla mig till en dag med ca 330 starter där jag hoppar från start till slut. Då blir det inte ens kul, man tappar fokuset, tagget och allt. Hade jag vetat detta hade jag bara anmält Cazzilla till 1,10 tex..
 
Även fast man bara vill lägga sig ner och gråta så är det nya tag som gäller. Nästa tävling är på söndag på JFK. Hoppar från start till slut även på denna tävling. Men nu kan vi åka hem emellan klasserna och byta hästar. Så då ska jag lägga tid på att ladda om mellan hästarna och göra Aquas rundor bra. Hitta fokuset igen. Ska även försöka få loss henne lite bättre i markarbetet under veckan, hon kändes lite stretig förra veckan som sagt och det skulle jag lagt mer tid på. Ska rida igenom henne en stund i ridhuset idag och känna hur hon känns. Hoppas det släpper, annars kommer kiropraktorn om 2 veckor så det känns skönt.
 
Kort klipp från 1,30 rundan. Måste säga att det var en ganska stor 1,30 för att vara regional, ganska maxat. Fick igång galoppen lite bättre efter 4an men ändå för dålig galopp!!! Vi gjorde några bra språng då men sen glömde jag banan efter 9an och det blev helt fel. Styrde på ändå (skulle lagt en volt) och det blev ännu ett nerslag. Aqua är verkligen en fantastisk häst att lära sig på, hon är svår samtidigt som hon ger mig självförtroende på hinder till tusen. <3
 
Nu ska jag snart åka till stallet. Ta hand om mina fina hästar och dressyrträna Tess lite senare. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0