tävling imorgon

Har spenderat dagen på stan i Halmstad med min pojkvän, lite shopping och mat blev det. :) Väl hemma sen var jag ute och sprang en sväng och sen iväg till stallet. Jobbade Cazzilla en stund ute och på banan. Nu har det varit fokus på att hon ska gå fram för skänkeln och det funkar riktigt bra nu. Hon brukar ibland bråka lite när man ska rida ut men när jag väl jobbat på detta så har hon snällt gått först nu. :) Pappa hängde med på Tess och Aqua vilade. Imorgon åker jag till Halmstad och hoppar två klasser med Cazzilla. Hoppas det ska gå bra!
 
Nu väntas en lite lugnare period för Aqua och Cazzilla (efter helgens tävling då). Aqua har bara joggats denna veckan och nästa vecka ska hon bara skrittas/gå i hagen. Cazzilla ska trappas ner nästa vecka och sen veckan efter det bara skrittas/gå i hage. Jag tycker det är bättre att lägga in lugnare perioder än att ställa av de. Nu har vi tävlat intersivt hela våren och även sommaren så det passar bra nu. Sen gör vi väl någon/några utomhustävlingar innan det är dags för inomhus.
 
Tess rids på som vanligt och ska bara tränas upp. :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej, jag har mejlat dig angående en sak på mejlen i din meny! Hoppas du kan titta på det och lycka till med morgondagens tävling också;)

2015-07-24 @ 23:41:16
URL: http://wennbergs.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0