hej

I förrgår trimmade jag alla hästarna, värmde upp ute på grusvägarna och avslutade på banan. Aqua och Cazzilla fick hoppa studs på båge. Har bra varierat underlag här nere även fast ridbanan är i minsta laget. Grusvägar, gräsvägar, skogen och banan. Alla tre kändes helt okej, men Tess lossnade äntligen och kom fram till handen och tog ett stöd. Kändes jätte fin, hon är väldigt okomplicerad. Sen longerade jag henne på hårt underlag och hon ser fortfarande så fräsch ut, riktigt roligt. :)
 
Igår skrittades alla tre ut i skogen där de fick klättra i backar. Ganska chill..
 
Idag fick alla värma upp ute och sen avslutas på banan. De kändes lite bättre än i tisdags. :) Aqua och Cazzilla fick även hoppa studs på båge igen. Tess var på vägning och hon hade gått ner!! Hon ser mycket smalare ut nu redan på en vecka.
 
Imorgon åker pappa och jag ner till Falsterbo och stannar tills på söndagen. Vi ska äta buffé med några från stallet på lördagen. :) Men vädret verkar inte vara på vår sida. Förra året var vi nere och badade på kvällen och det var riktigt varmt!! Blä på detta sommarväder... Hästarna får alltså 2-3 dagars vila. Men sen blir det fullt trimmande inför Glommen, vi ska även försöka åka dit någon dag för att rida runt lite där och hoppa några små hinder. Det är väldigt tittigt där så det är för att hästarna ska vänja sig lite ((förhoppningsvis(mest Cazzilla)).
Två bilder från Björbäck. Den sista är precis, precis innan olyckan hände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0