Glommen

Hej! Inte orkat uppdatera på ett par dagar xD Men just nu är det tävlingshelg i Glommen. Går helt okej än så länge, det är väldigt, väldigt tittigt här med ovanliga hinder!

Cazzilla gick 1m och 1,10 igår. Ville hoppa en låg klass först för att hon skulle få komma in på banan och se alla läskiga hinder. När vi lastade av henne och jag skulle rida fram till första klassen blev hon så spänd. Mycket hästar, en läskig skrittmaskin och högtalarna som lät konsigt. Men hon slappande av sen. På banan var vi felfria och hon försökte inte springa förbi något. I 1,10 sen kändes hon lite väl avslappnad och inte riktigt framme. Skulle haft mer galopp och väckt upp henne. Kändes lite som hon tagit ut sig på morgonen när hon blev så himla spänd. Det blir så mycket för henne... Vi fick ett ner på ett läskigt hinder där det var en låda under som hon hoppade lite spänt över. Idag debuterade vi 1,15 och det gjorde hon jätte bra. Men vi fick här även ett ner på det otittigaste hindret på banan som hon hoppade lite dåligt på. Annars hoppade hon allt annat superfint!
 
Aqua gick en 1,20 igår. Fick hjälp på Eamon på både framridningen och framhoppningen. Superhjälp där jag fick igång galoppen bra. Kändes jätte bra på framhoppningen. Inne på banan sen hoppade hon lite spänt och trögt. Tittade t.o.m till på vattenmattan. Vi fick ett ner på b-hindret i kombinationen. Skulle rätat upp mig mer. Men annars hade jag en bra galopp! Idag gick hon en ganska svår och maxad 1,25. Hon hoppade mycket mer avspänt idag vilket gjorde att hon hoppade super. Men jag red dåligt på en linje. Kombination in där vi kom lite fort in, så det blev trångt och hon hoppade lite mer uppåt en framåt på oxern ut och räckte inte över. Sen var det sex galoppsprång fram där jag satt och sov och inte galopperade henne framåt så fick in 6,5 och rev. Annars kändes resten jätte bra. :)
 
Imorgon går Aqua en 1,30 på morgonen, sen går Cazzilla en 1,10 på em. Ska ladda upp lite filmer sen.
 
När jag kom imorse och skulle plocka in hästarna låg alla tre och sov. ♥ Blir alltid så glad av att se hästarna ha det så bra ihop. De får gå ute i stor hage dygnet runt tillsammans. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0