Glommen dag 3

Ingen bra dag idag. Aqua gick först 1,30 på morgonen och vi hade två nerslag. Hon har inte känts helt hundra efter hon vilade under Falsterbohelgen (hon blir lätt låst i bäckenet, speciellt av att vila) så fick inte igenom henne i markarbetet under veckan och var tveksam till att starta i helgen. Men tyckte ändå hon hoppade bra igår så valde att åka idag oxå. Men nu fick jag inte alls fram henne och hon var lite trög som hon lätt blir, hon hoppade även lite snett på framhoppningen. Annars hoppade hon bra inne på banan men var som sagt lite trög. Hon får tävlingsvila nu ca en månad, tänkte egentligen hoppa någon dag i Halmstad nästa vecka men struntar i det. Vill att hon ska vara på topp om jag ska starta. Hoppas kiropraktorn kan komma och kolla på henne snarast oxå..
 
Cazzilla då? Hon var fortfarande lite spänd igår och stod emot lite, men hoppade ändå allt. Idag blev hon helt låst inne på banan. Sprang förbi hinder och vi blev uteslutna. Oftast brukar lite gröna hästar gå sämst första dagen, lite bättre andra och bäst sist. Så jag hoppades att hon skulle slappna av idag men istället blev hon bara spändare. I Björbäck slappnade hon av redan andra dagen, men i Glommen är det mkt tittigare. Tog några språng på framhoppningen när jag kom ut från banan och då hoppade hon super och avspänt. Inga försökt till att springa förbi... Detta är den svåraste och tittigaste banan hon gått på och går inte att jämföra med banorna hemma runt Jönköping. Men jag blev själv ganska förvånad när hon sprang förbi hinder nr 1 idag. Det kanske blev lite för mycket för henne att gå tre dagar på raken.. Vet inte. Nästa helg hoppar vi två dagar i Halmstad på en lite mindre tävling med inte alls så tittigt, så det ska nog gå bättre. Sen ska hon oxå få tävlingsvila i en månad. :) Då kan hon smälta allt hon gjort nu under våren/sommaren.
 
 
Tycker pannbandet var riktigt fint som jag köpte i Falsterbo. Sen har jag även köpt detta snygga Dyontränset, älskar de. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0