alla ridna!!

Hemma igen efter att ha ridit alla tre. Värmde som sagt upp ute och sen jobbade jag de en stund på banan.
 
Aqua var först ut (som vanligt!) och det som vi tappat lite under jag var utomlands är rakriktningen. Så fullt fokus på det idag. Hade två låga hinder på långsidorna där jag jobbade med att hon skulle vara rak både innan och efter. Sen fortsatte jag med att rida henne lite mer innåtställd i vänstervarv och lite mer rak/utåtställd i högervarv. För att jobba på liksidigheten. Det blev ett kämpigt pass och även fast det inte kändes jätte bra så kommer det nog ge resultat imorgon. :)
 
Sen var det Cazzillas tur. Hon var superfin. Hon verkar funka bra med att vila sig i form. :p Men även här jobbade jag mycket rakriktning och det kändes väldigt bra. Hon var mjuk i sidorna, galopperade rakt och stadigt. Ingen korsgalopp alls idag. Lite sämre på med byterna... Men hon gjorde ett väldigt fint byte iaf, även hon fokuset mest låg på rakriktningen idag.
 
Sist ute var Tess och hon kändes fin. Hon fick oxå jobba på rakriktningen samt lösgjordheten. Kändes fin men lite seg.. Däremot tycker jag hon känns väldigt fräsch, denna och nästa vecka sen är hon fullt igång. :)
Jag och Tess på tävling för länge, länge sen. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0