trillade av x 2

På förmiddagen var jag på gymmet, än har jag inte gett upp.. haha. Brukar gymma 4 dagar i veckan. Nu försöker jag träna sånt som gynnar ridningen. Mage, rygg och baksida lår/rumpa för att få en stabilare sits. Sen springer jag oxå (och står på crosstrainern) för jag tycker det är kul, vill få en bra kondis och gå ner i vikt. Tränar oftast med en kompis och även fast vi inte gör samma saker så blir det inte lika lätt att skippa gymmet när man bestämt med någon. :)
 
Sen var jag i stallet, båda gick i skogen och joggades lite. Pappa var med och red en. Det hände en liten rolig sak. Vi travade i skogen och så blev hästarna rädda och vände på en 50-öring. Tänkte att jag nu var på väg i backen och kollar lite snabbt på pappa, då ser jag att han oxå är på väg av hahah... Så båda åkte av precis samtidigt. hahaha. Måste sett kul ut. xD
 
Kom och tänka på att Cazzilla inte tävlat på 7 månader och då hade vi fortfarande lite strul på framhoppningen ibland. Första pay'n jumpen vi gjorde för ett år sen var hon riktigt spänd, mötesskygg, hoppade spänt på framhoppningen och bockade av mig. Igår var hon så avslappnad och märktes inte alls att hon inte vart ute på 7 månader. Att hon sen inte var lika ridbar inne på banan är en annan sak, men vi får kämpa vidare. :) Längtar tills årets första tävling!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0