pay'n jump 25 januari

Dagen idag gick helt okej. Är både nöjd och missnöjd. Det var en bra förberedelse inför kommande tävlingar för nu vet jag vad jag ska jobba med. Men kunde faktiskt ridit lite (mycket) bättre än vad jag gjorde.
 
Cazzilla 90cm, en rivning.
Helt okej runda, stod emot på några hinder men inga problem att övertyga henne att hoppa! Rev linjen då vi kom kort in (plockade bort galopp) och sen fick jag gasa på lite och då blev hon lång, flack och rev.
 
Cazzilla 1m, en rivning och så sprang hon förbit ett.
En sämre runda. Red iväg henne lite och hon blev lång. Mot skylthindret såg jag en stor distans så red iväg henne på långa galoppsprång och då tog hon chansen att springa förbi. Ramade in henne bättre sen och då hoppade hon. De hon rev kom vi lite nära på, fick inte igenom halvhalten.
 
Aqua 1,10, två rivningar.
Aqua kändes jätte fin när jag red fram, galoppen var rätt bra och jag kunde göra helt okej tempoväxlingar. Vi rev första och det vet jag faktiskt inte varför. Sen rev vi linjen där jag trodde vi skulle få långt så gasade på lite och då hade jag antingen kunnat rida på 5 men hade bestämt mig för 6 så tog tillbaka i sista sekund. Resten av banan gick bra och jag tycker jag fick en väldigt bra galopp i henne. :) Ser väldigt mjuk ut och reglerbar. Bara träna vidare på galoppen nu.
 
Om två veckor gör vi årets första tävling. :D Får träna på fram tills dess. Cazzillas galopp måste bli mer reglerbar och hon måste sätta sig lite mer på bakbenen. I samband med att jag rider bättre och galoppen funkar lite bättre så kommer det säkert gå bättre. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0