gymnastikhoppning

Har hoppat hästarna idag. Blev en liten gymnastikövning, studs och en linje.. Kan skriva mer om övningen i ett annat inlägg om någon vill. :)
 
Cazzilla var först ut och hon kändes fin på marken idag. Nästan godkänd galopp vissa stunder. Vi har verkligen tagit ett steg framåt sen förra gången vi hoppade, vilket är kul! Hon gjorde allt bra och till slut avslutade vi på en oxer på 1,20. Det fegade hon inte ur för. Tänkte ta lite högre språng då och då för att hon ska känna sig säker på lite högre höjder. Sen verkar hon inte alls tittig längre. :)
 
 
Efter det hoppade jag Aqua. Hon kändes väldigt bra i galoppen idag och när vi hoppade fram. Sen tappade jag nog rakriktningen lite och slarvade med att jobba henne mellan hindren. Fick inte alls till det med galoppen och anridningarna, det är så svårt att veta vilken galopp jag ska rida i. Lisen ville att jag skulle sätta en jätte bra galopp medan när jag idag satte tillbaka henne lite fick till en jätte bra linje. Måste verkligen hoppträna snart (och hitta rätt tränare!) så jag kan få hjälp med hennes galopp. Samtidigt som jag får träna vidare på tempoväxlingarna. :)
 
Början av ridpasset, lite bättre ordning på galoppen vilket ger bättre språng och lättare att rida an.
 
Slutet av passet, sämre galopp och ingen ordning alls. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0