2015

Dålig uppdatering runt nyår men nu är jag tillbaka. Gott nytt år förresten. :) Jag har såklart ridit och hållt igång hästarna. De går på bra och det går framåt. Hästarna ska gå en pay and jump 25 januari och två veckor efter gör de årets första tävling. Ser fram emot det! Sen hoppas jag det ska flyta på med tävlingar och att hästarna håller sig friska. :)
 
Detta året vill jag bara satsa på hästarna, umgås med min familj, vänner som ger energi istället för att ta, min pojkvän och jobba. Sånt som jag mår bra av helt enkelt. Jag har inga planer på att varken plugga, resa eller jobba med hästar just nu utan det tar jag när jag känner för det. Jag känner att det var rätt val att flytta hem från Grevlunda nu. Jag har aldrig velat jobba med hästar utan enbart velat göra det för att utvecklas. Då är det viktigt att man trivs med allt för att man ska kunna utvecklas. Lisen sa att det är inte hon och Peder som ska göra att vi utvecklas utan det är vi själva. Vi ska rida utan stigbyglar en stund varje dag, vi ska kolla när Peder rider och vi ska jobba på det vi fått tillsagt att jobba med. Men eftersom jag inte riktigt trivdes hade jag heller ingen motivation till att verkligen jobba på de. Nu är det helt annat. Jag jobbar verkligen med bristerna, ser fram emot tävlingar, träningar och planerar. Detta passar mig mer, att ha det vid sidan av och jobba med något annat. Jag saknade mitt ''gamla liv'' när jag var där nere och jag kände mig så bunden. Det vill jag inte. Sen kan allt ändras eller att det uppkommer något där jag fortfarande kan ha ett liv utanför det, men nu vill jag inte göra det.
 
Detta året har jag lärt mig att det inte handlar om att göra saker bara för att göra dom. Ett tag ville jag jobba med hästar men sen försvann det mer och mer. Ändå flyttade jag ''bara för att jag en gång ville'' och få det överstökat. Så ska det inte vara. Så nu tar jag det lite chill istället och när jag känner för att göra något annat så gör jag det för jag VILL och inte ''bara för att''. Jag har gott om tid på mig. :)
 
Hästar är en stor del av mig och det kommer det nog alltid vara. Det ger mig motivation när allt annat känns meningslöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0