hoppning

Igår hoppade jag som sagt, började med Cazzilla! Till och med pappa såg att hon blivit mer lösgjord så det måste blivit lite skillnad. Det har nästan tagit en timme för henne att släppa igenom men igår var hon väldigt fin från början. I högergaloppen kändes hon riktigt fin vissa stunder och verkligen släppte efter. Hon hoppade väldigt fint också och det känns verkligen som att det går åt rätt håll. På söndag ska vi debutera 1,20 och det känns bra. Hon gör allt så himla lätt och inget känns än så länge högt på henne. :)
 
Aqua var nästa och hon kändes också bra. Vi tog några språng med en bom före på ett räcke och en oxer snett igenom ett par gånger (samma som Cazzilla fick göra) och jag försökte hela tiden ha henne aktiv och att hon tog i. Då hoppade hon fina språng. :) Känns skönt att ha Aqua och Cazzilla som är så säkra på hinder och kan ge mig självförtroende.
 
Sist ut var Tess och det gick sådär, jag har blivit osäker sen jag åkte av så på tävlingen senast. Jag fegrider i anridningarna och säkrar upp med ett extra. Men mot slutet släppte det och jag vågade galoppera enda fram till hindren och då kändes det jätte bra. Jag hoppas verkligen att jag lär mig hur jag ska rida henne och att jag kommer kunna utveckla henne. Hon har aldrig fått någon utbildning, när hon var unghäst gick de från 1 meter till 1,20 på bara några starter pga försäljning. Hon har aldrig fått någon rutin eller gjort bra resultat. Nu är hon 11år, snart 12år och kanske är det för sent att utbilda henne nu? Jag vill såklart försöka för hon hoppar riktigt fint och vi har ju en avkomma efter henne, så såklart vill man ju att Tess också ska ha tävlat lite. Vi får se hur det går på träningen nästa vecka, kanske inte är helt hopplöst ändå!
 
Jag har lite filmer men dom ligger på pappas mobil... Men här är ett räcke på Tess iallafall, får lägga upp fler sen. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0