årets sista tävling

Till helgen är det årets sista tävling, jag är lite halvtaggad om jag ska vara ärlig. Ska hoppa hästarna på torsdag och då hoppas jag att det ska kännas bättre inför tävlingen. Alla tre ska ju med och det kan sluta med kaos när Aqua är så sällskapssjuk. Men jag hoppas att hon ska vara lugnare när hon iallafall kommer ha en kompis hos sig hela tiden. :p
 
Just nu trimmar jag på som vanligt. Cazzilla kändes helt okej idag, jag tror det går åt rätt håll. Jobbar mycket på lösgjordheten just nu och när vi travade av det sista idag kändes hon väldigt lösgjord. Nästa vecka ska vi hoppträna igen och checka av så det går åt rätt håll. Sen ska hon få ta det lugnt runt jul/nyår ungefär 2 veckor innan vi kör igång igen. Hon vilade ju i höstas så hon behöver inte lika lång vila som de andra, men det är alltid bra att få ett break så kroppen får vila upp sig.
 
Just nu känner jag inte så mycket motivation till Aqua då hon ska få vintervila direkt efter tävlingen på söndag. Ska trappa ner träningen och så blir det bara lugnt under december. Efter nyår planerar jag att köra igång med henne igen, hoppträna endel och förbereda oss inför 2016. 
Tess planerar jag att åka och hoppträna nästa vecka för att reda ut vissa saker. Sen beroende hur det känns så kommer hon också få gå lugnt under resten av december. Så efter nyår ska alla hästarna igång igen och förbereda oss inför 2016. :)
 
Imorgon ska hästarna få gå på tur, sen hoppning på torsdag, gå på tur på fredag och sen lite trim på lördag. Checka att allt känns bra. Sen sista tävlingen för året på söndag! Det ska bli skönt med ett litet break från träning och tävling. För att sen börja längta till tävlingarna och få massa ny motivation. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Men vad söt!

2015-12-06 @ 18:31:37
URL: http://nouw.com/corneliacarlen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0