äntligen!! :)

Nu har jag äntligen hittat mig ett hästjobb!! Jag har letat efter något där jag kan ta med mig antingen en eller två hästar då jag vill utvecklas tillsammans med mina hästar och komma upp i klasserna. Inget rent hästskötarjobb. Har heller inte brytt mig om lönen då jag enbart gör det för att utvecklas. Man blir ändå inte rik på hästar. ;) Då ska man göra något annat..
 
Först sökte jag elevplats nere i Skåne genom min hopptränare men de hade ingen plats just då. Sen fick jag tips om hästjobb hos Helena Persson av min kompis Hanna. Så det var där jag provjobbade för ett ganska bra tag sen. Jag trivdes super där och Helena verkade vara väldigt engagerad. Men sen hittade hon en tjej som kunde rida i hennes unghästar oxå (vilket inte jag kan) och därför fick jag det aldrig. Eftersom det tog rätt lång tid tills jag fick svar av Helena så blev jag seg på att leta hästjobb och drog ut på det hela tiden. Men sen ringde jag ner till Skåne igen för att kolla om dom hade elevplats ledig och det hade dom. Tanken var att jag skulle provjobba nästa vecka men pratade med henne idag och jag fick den. Jag hade ju min hopptränare som kontakt, annars hade det nog varit svårt att få den då det är vääääldigt eftertraktat.
 
Jag flyttar nästa helg och kommer ta med mig Aqua till att börja med. Ska provjobba där en månad och sen får vi se om jag stannar (vilket jag tror!). Om jag kommer flytta ner Cazzilla eller inte vet jag inte än. Men hittar jag plats på någon av granngårdarna men framförallt känner att jag orkar så kommer jag nog göra det. Pappa kommer hålla igång henne fram tills dess! :)
 
Kan ni gissa vart jag och Aqua ska flytta någonstans i Skåne? Kan säga att det är en av de finaste gårdarna där nere.... :) Jag hoppas Aqua och jag kommer utvecklas jätte mycket och kan göra vår 1,30 debut inom en snar framtid. Känns bra att jag kommer få hjälp med allt så det verkligen blir en lyckad debut.
 
Åhh vad kul detta ska bli!! Utvecklar jag inte min ridning nu så finns det nog inget hopp för mig att bli duktig haha...

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad roligt för dig! All lycka till!!

2014-10-12 @ 22:02:01
URL: http://nytthastliv.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0