något ni kanske inte visste om mig :)

- Jag ångrar att jag inte la ner mer tid på skolan på gymnasiet. Samtidigt som jag tycker det är sjukt att man som 15 år ska behöva välja en gymnasielinje som ska bestämma en stor del av ens framtid. Man har ju ingen aning om vad man vill bli och inte ens så klar i hjärnan att man förstår att detta är en jävligt viktig grund inför framtiden. Hade önskat att jag haft någon som verkligen sa till mig hur viktiga gymnasiebetygen är och att jag då hade lagt ner mer tid på skolan.
 
- Är rätt orolig för att hamna på fel ställe när jag ska flytta och jobba hos någon ryttare. Har hört så många som blivit avskräckta för att jobba med hästar och flyttat hem igen. Har även sätt endel själv när jag haft praktik på gymnasiet... Jag har väl lite annorlunda hästtänk än det vanliga med, skulle aldrig slå en häst när den gör fel utan löser problem på andra sätt. Men jag hoppas att jag hamnar på ett bra ställe!
 
- Jag har nog ett litet rykte kring mig att mina hästar är väldigt väluppfostrade.
 
- Jag tappar aldrig tålamodet när jag håller på med hästar. Man kan ju bli väldigt frustrerad och tappa kontrollen när saker och ting inte går som det ska. Men jag håller mig faktiskt alltid lugn ändå och väntar ut hästen. Jag vet att det inte löser några problem genom att få ryck på hästen, bättre att hoppa av då och fortsätta när man lugnat ner sig.
 
- Jag längtar som fasen till jag kan flytta hemifrån. Hade jag inte haft hästarna hade jag lätt jobbat samtidigt som skolan så jag hade kunnat flytta hemifrån, vill bo själv!!
 
- Upptäckte något roligt för ett tag sen: pussla!! Haha, en kompis hade köpt ett pussel på 1000 bitar som vi pusslade och sen har jag fått pusselsjukan tror jag. Pappa köpte ett 5000 bitars pussel som vi håller på med nu. Det är faktiskt skit kul :)
 
- Jag är ett stort Miley Cyrus fan!! Längtar jätte mycket tills jag ska se henne live, äntligen liksom. Suttit och kollat youtubeklipp från hennes konserter i alla år och nu ska jag äntligen få se henne live. Yeey!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0