hoppas

Satt och kollade lite bilder och filmer på Aqua från juni förra sommaren. Det var då hon var som finast både i dressyren och hoppningen. Hon var väldigt mjuk och fin att rida samt att hon hoppade väldigt mjuka fina runda språng. Så något hände efter de med Aqua och jag tror det har utvecklats till något värre under hela hösten. Som tur har jag ju ändå tagit det rätt lugnt i och med såret i munnen under den senaste tiden för annars kanske det skulle ha satt sig i benen också, kotledsinflammation eller liknande.
 
Men nu hoppas jag verkligen att behandlingen i ryggen ställer allt till rätta. För efter kiropraktorn behandlade henne blev hon en helt annan häst men fortfarande inte alls nöjd i ridningen. Så hoppas kortisonen gjorde sitt och sen lite träning både med och utan ryttare samt kiropraktor igen om några veckor ska göra henne helt bra igen.
 
Ser verkligen fram emot vårens tävlingar och hoppas att kunna göra bra rundor med bra resultat. Detta är första gången jag har två väldigt bra hästar men också första gången jag har rutinen att kunna rida dom i mer än 1m klasser med bra resultat.
 
Lite bilder från en härlig sommardag i juni där aqua hoppade jätte fint och kändes väldigt bra på marken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0