motiverad :)

Sitter och kollar filmer på Aqua under året. Vi hade verkligen våran topp i våras/början av sommaren. Hon var väldigt fin i markarbetet och vi gjorde fina rundor på tävlingsbanan. Sen hände något och hon blev väldigt låst i bäckenet vilket försämrade hennes språng väldigt mycket samt att hon inte galopperade som hon brukade. Men sen var det löst och vi gjorde två avd b starter där hon kändes som vanligt igen och hoppade super. Vi skulle precis starta DMet samt åka på meeting i Skyrup då hon rullade fast i staketet och fick ett sår. Sen flyttade vi till Grevlunda och där fanns det inga ställen att galoppera ute i skogen på då det var så lerigt så hon tappade lite bjudning tror jag. Jag jobbar vanligtvis henne flera gånger i veckan ute i skogen där hon jobbar som bäst.
 
Så nu har vi tagit ett stort steg bakåt i markarbetet. Har jämfört filmer från nu och då och hon galopperar inte lika bra med bakbenen nu som innan. Så jag har mycket jobb med hennes galopp för att komma tillbaka dit samt ännu längre. Kommer lägga jätte mycket tid på hästarna nu under vintern (hoppas jag står ut med kylan :p) och försöka åka på många pay and jumps där vi kan träna banhoppning inför nästa års tävlingar. Ska även försöka få ordning på Cazzillas galopp där hon är väldigt ostadig just nu. Detta året har jag tagit ett steg framåt och jag hoppas att jag kommer kunna ta ett ännu större steg framåt nästa år. Tar med mig allt jag lärt mig de senaste månaderna. Har lärt känna Aqua ännu bättre samt saker jag kan ta med mig på Cazzilla. :)
 
Nästa år vill jag ut och jaga placeringar i 1,20 för att kunna kvala till Falsterbo. Jag vill debutera 1,30 på Aqua under våren/sommaren. Jag vill kunna ta Cazzilla snäppet högre på tävlingsbanan men framförallt bygga upp henne och utveckla henne i markarbetet. Sen vill jag som ryttare förbättra min sits och känsla i hoppningen. Jag tror 2015 kommer bli ett ännu bättre år på tävlingsbanan än detta var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0