Om mig

Jag heter Isabella Fransson, är 24år och bor i Jönköping. Jag tog studenten i 2013 och läste hästhållning på gymnasiet. Direkt efter studenten läste jag naturvetenskapligt basår på högskolan. Under hösten 2014 var jag elev hos Lisen och Peder. Har även haft praktik hos Eamon Hickey och varit hos min tränare Victoria Almgren på somrarna. Nu jobbar jag extra på ett ''vanligt'' jobb vid sidan av hästarna samtidigt som jag rider både mina egna och andras hästar. Just nu har vi runt 7 hästar på gården, både egna och andras hästar som jag har i träning. Lite av vad jag gjort under åren hittills.
 
2015 var jag placerad på DM med Aqua.
 
2016 debuterade jag internationellt i Odense med Chelsea och var placerad i 125.
 
2017 kvalade jag amatören med Chelsea i Falsterbo, placerade mig där. Debuterade 135 på Chelsea och E. Brown Sugar. Red 4åriga Nigini felfritt upp till 1meter.
 
2018 Red felfritt upp till 120 på 5åriga Nigini. Debuterade 140 med E. Brown Sugar, tog flertalet placeringar i 135-klasser med henne. Debuterade 135 på 7åriga Gusti. Kvalade till Elmia Rising Star med Chelsea och red 2/3 felfria rundor och placering där. Kvalade min egenuppfödda häst Dino till Breeders finalen, slutade 9a och kvalade Scandinavium. Var i Danmark på Vilhelmsborg och placerade mig topp 3 i två klasser och tog utöver det flertalet placeringar.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hejj, du får gärna kolla min blogg..!
Kram <3

2013-11-02 @ 19:39:22
URL: http://ellensandahls.blogg.se
Postat av: Nina

Älskar verkligen att läsa din blogg och ditt hästtänk :D

2013-11-29 @ 16:15:14
Postat av: Hej

Hejsan!
Kom in på din hemsida och blev väldigt imponerad! Vilken förebild!
Jag undrar om du skulle kunna ge mig lite tips och ideer?
Jag har ett halvblod hemma, 11 år e.gigolo, Lemon finns också i släkten.
163 i mankhöjd, fux, sto.

Hon älskar hoppningen,orädd och inte tittig men har aldrig riktigt fått chansen att visa det fullt ut, då tidigare ryttare ville hålla sig på 90-1 m. Jag däremot, vill komma långt, jag har ambitioner, är ambitös och tror på att allt går med rätt tid och träning.
Så för att få upp henne i högre klasser såsmåningom, hur ska man nu träna?
Ska det gå från grunden? Mycket klättring för att stärka henne, särskilda övningar, träningsdagbok per vecka, upplägg osv. Skickar gärna filmer och så, om du vill se. Hade varit kanon med lite hjälp!
Tack!!
// Nelly Loo

Svar: Tack så mycket :) Jag kan hjälpa dig lite men det är oxå bra att ha en tränare att träna för då och då!
isabella fransson

2015-07-20 @ 22:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0