otäcka larver

Aqua tappade väldigt mycket hull och muskler i februari/mars någon gång. Först märkte jag inte riktigt det men tyckte hon började se tunnare och tunnare ut hela tiden. Vi tog ett blodprov på henne i april någon gång och då hade hon låga vita blodkroppar. Veterinären tyckte att vi skulle avmaska henne så vi gjorde det och ut kom otäcka små stingflygelarver haha.. Så jag tror det kan ha varit anledningen till varför hon tappade hull och muskler. Först trodde jag det berodde på miljöombytet, hon har ju bara varit på ett ställe hela sitt liv och hon blev lite stressad i samband med flytten. Men efter avmaskningen har hon verkligen lagt på sig både hull och muskler. Nu är det bara mer muskler som behövs :) Vi ska nog ta ett nytt blodprov snart med för att se så bristen på vita blodkroppar har försvunnit.
 
Jag vet inte fall ni har sett detta när jag har lagt ut bilder på henne i februari/mars, att hon såg tunnare ut? Jag har inte någon bra bild direkt men hittade en bild (jätte fin hehe) där man ser att hon är lite kantig.
 
 
Ska ta nya helkroppsbilder på henne snart så jag kan se skillnaden på henne :) Här är en bild iaf, inte så jätte bra att jämföra med kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0