lite uppdatering

Idag var vi på seminstationen med tess för hon hade börjat brunsta igen :) Hon undersöktes och allt såg bra ut, men det var för tidigt att seminera nu så på måndag ska hon tillbaka. Det var rätt tur för Click and Cash är iväg och tävlar just nu... Så antingen hade vi fått vänta tills nästa brunst eller tagit en annan hingst. Men click and cash ska det bli! Han är så fin!! Ska bli så spännande :D
 
Tanken var att vi skulle åka hem sen och iväg och hoppträna aqua men blev magsjuk och fick feber istället. Det känns som jag antingen blivit sjuk eller varit utomlands när träningarna är. detta året.. Jaja, hoppas jag blir frisk snabbt så kan jag hoppa lite själv i helgen. På tisdag ska vi träna för Victoria Almgren i skolan så ska ta med Aqua, ska bli kul :) På tordag och fredag ska jag tävla. Missade att det var 3 dagars tävling i bankeryd så har anmält mig till Svarttorp på torsdag, så åker dit då och på fredag till bankeryd :) Hoppar två 1m på tordagen och antingen 1m eller 1,10 på fredagen. Beror på hur det går på torsdagen :p Jajajaj... nu ska jag dö av uttråkning. Så tråkigt att vara sjuk och har verkligen ont i hela kroppen, är dö hungrig men vågar inte äta något!
 
Juste.. filmade lite till mitt projektarbete som jag egentligen skulle redovisa imorgon, men det blir nog inte så.. Hon skötte sig iallafall jätte bra när vi tränade igår. Stegrade högre än vanligt och hittade balansen och tekniken mycket bättre :) Hon var riktigt positiv till arbetet och man såg hur kul hon tyckte det var :D En bild från filmen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0