fina aqua!!

Trimmade aqua lite i ridhuset idag + tog några språng inför tävlingen :) Hon var väldigt springig i traven i början och jag fick aldrig riktigt ordning på henne helt. I galoppen kändes hon helt okej, men lite springig där med. Red ju på novabettet och det är ju väldigt, väldigt mjuk och kräver en lite lydigare häst. Så hon blev nästan lite stark för mig ibland. Så blir det vanliga 2-delade bettet på söndag!
 
Satte upp några cavalaletti bommar först som jag travade över några gånger. Sen la jag upp en oxer och ett räcke. Framför räcket hade jag en bom 2,5 meter innan. Längde sen ut den när jag höjde till 3 meter och nästan lite längre. Vill att hon ska kunna komma intill hindrena mer men ändå rycka upp frambenen och hoppa igenom sig bättre. Jag hoppade några gånger på 90cm på räcket och sen höjde jag till 1,20 direkt. Då rev hon ganska grovt för jag tror inte hon fattade att jag hade höjt! Men det var bara bra för sen hoppade hon superfint!! Hon har såna språng i sig som hon aldrig tar fram annars. Lite tråkigt att det ska behövas en rivning för att hon ska skärpa sig. Det bästa är om hon river på framhoppningen på tävlingen för då kommer hon skärpa till sig sen på banan :p
 
Men jag får vara nöjd med att hon är helt orädd och så modig. Det är en sån häst jag behöver!! Hon har gett mig så mycket självförtroende som ingen annan häst någonsin gjort! Bästa aqua :) Jag tog några språng på 1,10 på oxern och 1,20 på räcket. Sen höjde jag upp en gång till 1,30 vilket hon hoppade utan problem :) Det känns aldrig högt eller läskigt med aqua, hon är så säker!! :)
 
Satte upp mobilen o filmade lite bara för att hon hoppade så fint idag! Tog 1,30 räcket utan bommen framför också och då hoppade hon lika bra!! Hon gjorde sånna härliga språng idag. Kan hon inte hoppa så oftare? ;)
 
Hon fick mycket beröm idag så hon förstår att det är så hon ska hoppa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0