lite uppdatering :)

Heeeeej :D
 
Det var ett tag sen jag uppdaterade här nu. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Tänkte skriva lite om mitt projektarbete som jag har i skolan :) Först tänkte jag fortsätta lära pappa rida och målet var att starta en klubbis på 90cm men nu har jag valt att lära appis och tess olika trick och rida dom löst. Det är framförallt appis jag kommer rida löst och tess kommer nog bli mer trick :) Jag har ju tränat lite tidigare men tappat motivationen så därför valde jag detta så jag verkligen blir motiverad till att fortsätta hela året :)
 
Jag har börjat lite smått att läsa tobbe larssons bok ''lydnadsträning för hästen'' och börjat med övningarna där. Han tycker att man ska ha ett ganska långt spö som jag inte haft tidigare och appis blev väldigt spänd och stressad av det. Så de jag fokuserar på nu med henne är att hon ska acceptera spöet och även andra föremål (typ påsar/presenningar osv..). Hon ska stå helt avslappnat och inte spänna sig eller stressa upp sig :)
 
Tess har jag inte testat dom övningarna med än men jag tror att hon kommer att vara mer avslappnad än appis och kan gå vidare fortare :)
 
Kommer att skriva mycket om projektarbetet här hade jag tänkt. Jag kommer att sätta upp mål senare vilka trick dom ska kunna och hur mycket dom ska kunna när jag rider löst, när jag läst lite mer om allt :)
 
Här kommer lite gamla bilder från när jag har tricktränat/ridit löst :)Kommentarer
Postat av: Sara

vilka härliga bilder! :)

2012-09-25 @ 11:44:11
URL: http://www.saraaandersson.devote.se
Postat av: Ellen

fina bilder! är så härligt att rida i halsring! :)

2012-10-07 @ 09:33:08
URL: http://www.basjkirbrudarnaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0