fråga

Vad går du för linje på gymnasiet? för att ens ha behörighet till veterinär utbildningen krävs ma.D fy.B och kemi.B Och plus dessa oerhört jobbiga kurser Måste man ha mvg i alla kurser och läsa extre meriterande kurser ifall man ska komma in på betygen. om man läser upp betygen/kompletterar på komvux så hamnar man i en annan urvals grupp som det är ännu svårare att komma in på utbildningen. Jag själv läste nv och har helt okej betyg, men kom inte in iaf. så nu satsar jag på att skriva ett jättebra högskoleprov istället och hoppas innerligt att det går vägen :)
 
Svar: Biologi B krävs väl oxå? Jag går hästhållning. Jag valde att inte läsa natur på gymnasiet då jag var extremt skoltrött i 2an, det var i 2an man kunde välja natur eller att fortsätta på häst. Då var jag heller inte säker på fall jag skulle vilja bli veterinär och skulle aldrig lägga ner så mycket tid som det behövs. Så nu läser jag häst och så har jag valt matte C. När jag tagit studenten ska jag läsa naturvetenskapliga basåret på högskolan så jag kan läsa dom kurserna.
 
Jag är medveten om att man måste ha MVG i alla kurser eftersom det är så få plater och bara ett ställe här i sverige som man kan söka till. Annars funderar jag på att söka utomlands.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0