söndagens ridpass

Appis har känts lite sådär det senaste. Inte riktigt varit rak eller tagit lika mycket stöd i tyglarna. Men idag så la jag jätte mycket vikt på övergångarna mellan galopp och trav, då kom hon jätte bra på bakbenen. Och då blev även rakridningen bättre samt att hon tog lika mycket stöd i tyglarna. Så hon har inte riktigt varit på bakbenen det senaste, vi tappade dressyrarbetet efter att jag och pappa varit ute och galopperat med hästarna. Och appis klarar helt enkelt inte att vara ute och galoppera med andra hästar för mycket. Så får tänka på det i fortsättningen :) Vi red ut en sväng först, klättrade lite och sen avslutade jag på banan!

Tess var jag ute och galopperade med, fortfarande var hon ganska tittig men mycket bättre idag. Vet inte varför hon blivit så tittig helt plötsligt. Kanske för att hon inte reds så mycket denna/förra veckan? Idag hoppade jag massor av små granris och annat som man kunde hoppa just för att hon ska lära sig att lyssna framåt! Det gick jätte bra faktiskt! Hon bjuder bra framåt och är pigg, men vill fortfarande att hon ska lyssna framåt kvickare!!

Fick en fråga om varför jag trodde tess skulle bli framtung av en martingal. Det kändes som att jag inte skulle kunna få upp huvudet så mycket som jag ville och sätta henne på bakbenen. Men det var ju inga problem ;) Känns faktiskt mycket bättre med det på nu!

Kommentarer
Postat av: emelie

fin blogg:)

2012-05-13 @ 21:21:46
URL: http://emelieerikszon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0