förbättra bloggen?

Har verkligen haft noll motivation till att uppdatera det senaste, tror det beror på att jag haft mycket att göra samt att jag varit väldigt omotiverad till det mesta. Men nu så, nu ska jag blogga roliga och intressanta inlägg igen :)

Ska bli bättre på att...

- Skriva färre men noggrannare ''dagens ridpass inlägg'' med övningar och hur upplägget var. Jag tror att jag själv kommer att lägga upp passen bättre och noggrannare då istället för att bara rida runt lite och hoppas att hästen släpper.

- Mera åsiktsinlägg. Det verkar som ni tycker det är intressant att läsa samtidigt som det är så roligt för mig att läsa era åsikter. Det finns alltid något man kan lära sig av er!

- Mer hiss och diss inlägg, har blivit väldigt dålig på det men de brukar vara uppskattat!

- Bli bättre på veckoplaneringar. I alla fall framåt våren då det går att planera varje vecka. Då kommer ni få ta del av hur jag lägger upp träningen samt att jag kommer att bli mer noggrann med träningen som jag var innan!

- Uppdatera med lite nya hoppövningar, för det har jag verkligen inte gjort på hur länge som helst!

Något annat som jag kom att tänka på var att...


- Istället för att skriva mängder av ''svar på kommentar inlägg'' (som jag kan tycka blir väldigt tråkigt i längden) så kommer jag istället svara på alla frågor som har kommit in bland kommentarerna under en månad - en gång i månaden. Typ ''månadens svar på kommentarer'' eller bara en vanlig frågestund en gång i månaden, ''månadens frågestund''. Viktiga frågor får ni maila för där svarar jag alltid!

- Sen kanske jag ska ta upp kategorin ''min träning'' igen? För jag har verkligen märkt stor skillnad sen jag började träna på min egen sits. Och när jag skriver här så kanske det inspirerar er andra att börja träna samt att jag känner lite press på mig själv att träna?

- Sen ska jag även göra en ny header!!

Jaja, vad tycker ni, låter detta bra? Vill ni tillägga något?

Nu ska min blogg bli bättre än bäst ;)

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tycker att det låter bra!

För det blir lite tråkigt när de flesta inlägg nästan är svar på kommentar, det blir lite tjatigt ;) Men det ska bli spännande att se hur det blir nu :D

2012-02-05 @ 09:07:14
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: B Y S I S T E R S

Älskar din blogg isabella !

2012-02-05 @ 11:36:42
URL: http://bysisters.blogg.se/
Postat av: Julia Kling & I Hear Music

SV: Varsågod! Diggar dig megastort, du är så häftiga och inspirerar mig väldigt mycket, skulle vilja vara dig, du är helt amazing! :DPS. Dina tankar kring bloggen låter toppen :DKram

2012-02-05 @ 19:01:45
URL: http://oneofmusic.blogg.se/
Postat av: Ida Mattila - en hästblogg

Det låter som en riktigt bra planering! :)

2012-02-06 @ 09:58:32
URL: http://idamattila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0