film från tävlingen

Inför denna tävlingen har jag hoppat lite mer intesivt samma vecka. Så hoppade några språng både måndag, tisdag och onsdag. Sen tog jag några språng på lördagen också. Både väldigt låga och några på tävlingshöjden. Appis har känts väldigt fin hela veckan och hoppade riktigt fina språng i lördags.

När jag red fram igår tänkte jag på att redan i skritten rida ganska mycket framåt, även i traven och galoppen. Även fast hon är pigg så behöver hon hoppa i en stor galopp. På framhoppningen hoppade hon så fint och allt stämde, sista språnget på oxern var jätte fint!

Inne på banan sen blev hon såklart lite dragig och så men jag tycker det var en helt okej runda för att inte ha tävlat på flera månader och för att jag bara tävlat på hack en gång tidigare. Några gånger blev det lite av och på men annars kändes det väldigt rytmiskt. Hon gjorde jätte fina språng. Satsade inte i omhoppningen eller nåt utan vill bara ha en bra runda därför la jag två volter då hon sprang på för mycket mot ett hinder och mot ett annat fick jag igenom halvhalten för mycket. Så hade henne inte riktigt mellan hand och skänkel mot slutet då hon blev lite för på, så där måste jag tänka på att ta upp huvudet på henne och sätta henne på bakbenen.

Banan i sig var inget svårt men eftersom ridhuset är så litet kom 3 oxrar ganska snabbt ur sväng vilket jag tycker är ganska svårt.

Filmen, hoppade 95cm :)


Kommentarer
Postat av: Equijump.se

Ta datorn och surfa in på www.equijump.se - Stor REA!

2012-04-10 @ 19:30:41
URL: http://www.equijump.se
Postat av: Isabell

Super fin blogg, kolla gärna in vår blogg ridningpaschemat.devote.se och släng in en och annan kommentar!

2012-04-11 @ 22:50:02
URL: http://ridningpaschemat.devote.se
Postat av: kajsa

hur gammal är hon/han? :)

2012-04-14 @ 20:16:37
URL: http://yiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0