söndag

Har vart hos Eamon idag, tävlade ju i måndags o var ledig då så var idag istället :) Man får passa på att vara där så mycket som möjligt eftersom det bara handlar om 3 veckor och det så mycket att lära sig där.

Efter jag hade slutat så red jag bort tess till han och så hopptränade vi :) Det gick bra och tess var riktigt pigg och bjöd verkligen på hindren :D Hon stannade inte och tittade en enda gång utan hon lyssnade verkligen framåt på skänkeln. Hon var dock rätt ''kickig'' mot spöet på framridningen men hon måste helt enkelt lära sig att acceptera skänkeln och spöet. Så kul att hon är igång igen, ska försöka komma ut så snart som möjligt på tävlingar så hon får tillbaka rutinen. :)

Appis jobbade jag från marken med massa olika övningar som jag lärt mig hitills. Tror det kommer göra stor skillnad på henne att jobba henne massa från marken så hon blir mer följsam och avslappnad.

Nu är det bara 5 dagar kvar på praktiken, det har verkligen gått sjukt snabbt, dagarna bara flygen iväg typ när man är där :p

Kommentarer
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Jag har läst att du ibland har svårt att få tess att verkligen trampa under sig, tänkte ge dig ett tips som på min ridtravare har funkat hur braa som helst asså!Jo, jag har en helt vanlig ELASTISK linda runt rumpan som en kroppspåminnelse så dem känner var de slutar och lättare trampa under sig. För Musse har det gått jättefort, bara några månader sen var hon och flaxade med bakbenen och nu jobbar hon under sig superbra ofta! :DEtt tips bara, du gör som du vill!Kram Julia

2012-04-15 @ 20:51:21
URL: http://oneofmusic.bloggplatsen.se
Postat av: julia kling med ridtravaren I Hear Music

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra, för att det har verkligen funkat suuper på min skrutt! :D

2012-04-16 @ 21:03:06
URL: http://oneofmusic.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0