måndag

Då var man tillbaka till den vanliga vardagen igen, snacka om att det är rätt chill ändå att gå i skolan. Hade ''sovmorgon'' till halv nio idag - ja för mig är det de som har börjat sju varenda morgon i tre veckor.

Har ridit båda hästarna idag och dom gick jätte bra. Appis skrittade jag ut i skogen, så klättrade vi lite i skritt. Sen red jag lite på banan och gjorde en liten bomövning samt hoppade ett räcke på ca 1m. Hon kändes jätte fin :) Rider alltid henne barbacka nu för tiden, förutom när jag hopp/dressyr tränar eller tävlar! Hon går bäst utan sadel och jag får en helt annan känsla då.

Tess skrittade jag också ut först och klättrade med. Sen galopperade vi lite i skogen, gjorde galoppfattningar från skritt och sen gjorde lite tempoväxlingar i galoppen och efter det saktade av till skritt. Hon kändes väldigt fin och lydig då :) Avslutade lite på banan med samma bomövningar och sen hoppade jag några små hinder som stod framme, kändes jätte bra. Det är klubbhoppning på söndag så får se fall jag rider till jfk och hoppar en klass med henne då! :)

Kommentarer
Postat av: Peter

Trevlig blogg..:)Peter

www.installerawordpress.se

2012-05-12 @ 14:01:53
URL: http://www.installerawordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0