berätta om er :D

Ni vet ju massa om mej och mina hästar, så kan inte ni berätta lite om er och era hästar? Skulle vara jätteroligt att veta lite om ni som läser min blogg :D Skriv gärna med om ni har någon egen blogg så jag kan kolla den också! :)

1. Hur gammal är du?
2. Har du egen häst, rider på ridskola, foderhäst eller något annat?
3. Tävlar du, nivå, gren, ponny/storhäst?
4. Tränar du Natural Horsemanship? Eller är intresserad av de?


Om ni vill får ni gärna svara på denna också :D

5. Vad är bra och dåligt med min blogg? Vad borde jag ''förbättra''?


Kom igen och svara nu :DD Jag vet att ni läser, har lite över 200 unika besökare varje dag ;)

Kommentarer
Postat av: anonym

har tråkit så kan väll kommentera..Jag är en tjej som är 11 år fyller 12 i sommar( alltså inte så gammal)

Jag rider på en liten ridskola i mora(Dalarna) som heter Sundet. Min favorit häst är en D-ponny som heter Tinkelina. Hon är tinker 17 år gammal och har fått 2 föl i sina år. Jag tävlar klubb tävlinar på henne och hon och jag älskar att träna hårda dressyr pass:Dbloggen har blivit mycket bättre!!:D<3

2011-01-13 @ 19:06:27
Postat av: PM

Här har du en 26-årig tjej från Finland som läser. Har ett eget halvblod samt en shetlandsponny. Hobbyrider mest och tävlar tyvärr inte längre. Tränar gärna horsemanship men är inte så duktig ännu :)

2011-01-13 @ 19:42:30
Postat av: Emma S

Kul! :DJag heter Emma och är 14 år, jag fyller 15 år i april! Jag har en eget litet D-ponnysto vid namn Fröken Julie. :) Jag ska börja tävla lokalt med henne nu till våran på LD-LC nivå i hoppningen och dressyren LC-LB nivå :)

Jag tränar NH med ponnyn, jag tycker det är jättekul! :)Tack för en bra blogg Isabella! :D

Kram!

2011-01-13 @ 19:43:15
URL: http://littlemissjulie.blogg.se/
Postat av: petra nilsson

1. Hur gammal är du?

2. Har du egen häst, rider på ridskola, foderhäst eller något annat?

3. Tävlar du, nivå, gren, ponny/storhäst?

4. Tränar du Natural Horsemanship? Eller är intresserad av de?svar:

1. jag är 15 fyller 16

2. jag är medryttare hos en tjej med 10 hästar. Rider ca 10 hästar på en helg rider varje helg.

3. har tävlat KM och små lokaltävlar högst 90 på storhäst och ponny

4.Jag tränar en del NH. det är väl mest för att komma närmare hästen och för att bygga upp ett förtroende. jag rider en del i endast grimma men står även på hästen och rider (såkllart endast korta bitar) tycker att det är bra för förtroendet och så får man hästen att lita på en. Tycker att det har funkat grymt bra för mig, har utvecklats både på i brevid hästryggen grymt mycket sen jag började med det.

5. Det som är bra med din blogg är att du är en helt vanlig ryttare som inte tävlar på högsta nivå. Du verkar även ha en sund filosofi vad det gäller hästar. Gärna mer bilder och ridövings tips. Tack för en grymt bra blogg!

2011-01-13 @ 19:50:59
Postat av: Nadja

14 :)har haft egna pollar, men jag ville inte ha egen när det är så nära till gymnasiumet, då jag troligen kommer flytta hemifrån, så jag har två fodervärdsponnyer!har varit ute på massor av klubbisar, men har inte kommit högre. Med en ordentlig salig blandning, har även ridit till hästar åt andra, så både ponny/hästMamma har haft kurser i NH, men mest när jag var mindre, nu har hennes intresse dött för det. jag tycker det är intressant, och jag håller på med det lite grann, men jag är inte lika duktig som du ;)Jag tycker om att läsa om just NH, då jag fått massor av tips och insperation av dig!

2011-01-13 @ 20:17:49
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Ebba

Heej !!!

Jag är en tjej som är 10 år men ska om 2 vecker fylla 11 ( så jag är inte så gammal ) .(:

Jag har en egen sköthäst som jag har 4 dagar i veckan och han heter Lyster och är 22 år och är en fjording och han tävlar jag klubbisar och Jag och Lyster vi tränar och tävlar i hoppning men han är också bra på dressyr !!! Lyster har varit bäst på körning i småland !! och han har köt brödlop och körtävlngar och massa annat !!! Han är jättelungn och jätte snäll !!! (: oj föresten Lyster är en d ponny :P

jag tycker din blogg är jättebra och väldigt intresant !!!! (: <33

2011-01-13 @ 20:27:16
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

det är ju bra statestik :D

men om du vill veta om mig står det mesta på min blogg men jag följer dig i bloglovin så kollar din blogg varge dag. och din blogg är bra :D

2011-01-13 @ 20:44:32
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: elionor

jag¨är 16 och har två egna hästar, ett varmblodssto och en welsh valack, båda står på lösdrift i ett stall som vi hyr med två andra hästar, är intresserad utav hoppning men fick min welsh ponny för cirka två år sen och han var tvungen att bygga helt andra muskler och fått ta det lugnt så vi ska träna mycket nu i sommar, är intressrad utav nh, mitt sto är väldigt känslig för tryck mm och är ganska stoig av sig så hon gör lite som hon vill fast duktig är hon! min valack är väldigt uppmärksam och tycker att nh är väldigt kul och litar extremt mycket på sin ryttare. tanken är att vi ska komma ut på lite roliga småtävlingar i sommar och bygga upp våran relation och din blogg tycker jag är väldigt bra fast du skriver ibland att du tycker att dina inlägg blir för långa fast det är helt tvärtom tycker jag, längre inlägg, mer bilder och kanske lite utvärdering tips mm om utrustning!! :):):)

2011-01-13 @ 20:58:04
Postat av: Malin

1: 18 år

2: rider på ridskola, går även på Realgymnasiet så rider med dom också. Även medryttarhäst. ska sluta på ridskola efter sommarn

3: Aldrig tävlat och börjar bli för feg, vill verkligen men är nog lite blyg. Men min tanke är att någongång lyckas (;

4: Tränar ej men tycker det verkar jätte kul & intressant. absolut något ja kommer göra i framtiden!( Vilken realskola går du på och hur är den? )

2011-01-13 @ 21:17:41
Postat av: Frida

1. 20 år

2. egen

3. tävlar hopp. 90, 100 och snart 110

4. har inte tränat så mkt, men gillar det! och vill lära :)Din blogg är bra, ger tips och motivation!

2011-01-13 @ 22:14:51
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag är 21 år (lite äldre än dem andra som läser verkar det som), har haft två hästar men har ej kvar någon av dem. Lånar just nu en väns gamla tävlingshäst, en halvblodsvalack på 19 år! Supermysig kille. Tävlar inget, rider mest i skog och mark + lite hoppning, dressyr och western. Har ett stort intresse när det gäller NH, anser att det är sunt förnuft när det gäller hästar!

När det gäller din blogg så tycker jag designen är lite tråkig + att det hade varit lite roligare att lära "känna" dig lite mer i bloggen!

2011-01-13 @ 23:43:50
Postat av: Louise

1. jag är 18 år.

2. Jag har "typ" egen häst, men jag betalar bara skoningen men det är bara jag som rider han och får göra vad jag vill med han och alla andra ser han som min till och med ägaren^^

3. precis börjat tävlat med han i sommras men har hoppat från 50-90, han är ridtravre och fortarande under utbildning.

4. tränar lite och tycker det är bar men kan inte så mycket än men ska lära mig :)

5. tycker din blogg är bra med bra övningar :)

2011-01-14 @ 00:48:01
URL: http://thehavremoppers.blogg.se/
Postat av: Tova

1. Jag är 14, fyller 15 =)

2. Jag har en egen ponny. Ett kallblodssto (travartypen) men som används som ridhäst =)

3. Efetrsom Vera blev inriden så sent, och sen har hon inte blivit så mycket riden innan jag köpte henne, så är vi fortfarande under utbildning. Hon är som en 4åring. Så inga tävlingar förrens hon kan beté sig xD Hahaha, hon är somsagt under utbildning och håller på att bygga muskler, kondition och allt =)

4. Tränar och tränar. Gör ledarskapsövningar och lite sånt. Sen om det är NH vet jag inte riktigt. Men då Vera är en bossig häst som ibland har lite dåligt uppförande mot människor så tränar vi bort det från marken. Och lär henne respekt ;)

2011-01-14 @ 10:59:48
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: ida

1. Hur gammal är du?

2. Har du egen häst, rider på ridskola, foderhäst eller något annat?

3. Tävlar du, nivå, gren, ponny/storhäst?

4. Tränar du Natural Horsemanship? Eller är intresserad av de?1: Jag blir 18 i juli :)

2. Tar hand om ett halvblod som heter Lana'rt, e:Stanford.. Rider honom lite när jag känner för det, och sen rider jag lektion en dag i veckan, och rider andras hästar om någon frågar :)

3: Jag tävlar både dressyr och hoppning nuför tiden men mest hoppning, då jag inte ridit Lennart så länge har vi bara tävlat lite lågt i hoppningen (Clearrounds) och ett KM i dressyr :)

4. Höll på med NH med ponyn ja hade hand om förut.. prövade lite med Lennart i sommras men nu har vi inte gjort de sen i oktober..

2011-01-14 @ 13:50:37
URL: http://seemeeshine.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

Hejhej :) Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar hästar och har en egen häst, det är jag som har frågat dig om tips för den där travarn som va stark o la sig på bettet. Idag har jag gjort en stor framgång enligt mig och jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt :)

Det är du som har tipsat mig till att förstå hur jag ska få hästen att jobba me bakbena med bara sitsen utan att använda handen. Jag är så otroligt stolt över att din blogg och du finns annars skulle jag aldrig ha varit där jag är just nu :D <3

Och dina horsemanshipinlägg är också till stor hjälp har börjat med nåra övningar i boxen och dom är SUPER! :D <3TACK TACK TACK FÖR ATT DU FINNS HJÄRTAR (L)

KRAM <3

2011-01-14 @ 19:05:14
URL: http://juuliafoto.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. -

2. Jag har en egen d-ponny som heter Nora :)

3. Hittils har jag inte tävlat med henne men kommer nog göra i början på klubbnivå =)

4.Nej jag tränar inte på det men tkr det är intressant! =)

5. Tycker nästan allt är bra men tycker du borde ta fler bilder! :D

2011-01-14 @ 19:59:22
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: sofie

Jag är 16 år och har ett varmblodsto! Tävlar inget nu, men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden:) Tränar inget NH men det skulle vara riktigt intressant att börja med det! Din blogg är superbra, man får massa tips och det är alltid kul att läsa den! Du måste fortsätta med den :) kramis

2011-01-14 @ 20:15:40
URL: http://sofieslillablogg.blogspot.com
Postat av: Jossan

1. Hur gammal är du?

född 19922. Har du egen häst, rider på ridskola, foderhäst eller något annat?

Typ egen häst, egen men ej på pappret om man säger så ^^

Lettiskt vbl sto på 176(-178) född 2004.3. Tävlar du, nivå, gren, ponny/storhäst?

SH: dressyr LB, klubbhoppningar ;) har lite problem med hastigheten i alla gångarter så det är svårt att tävla öht på henne xD Går väldigt fort ^^4. Tränar du Natural Horsemanship? Eller är intresserad av de?

Nej, och nej.

jag tycker att man utan att behöva utföra nh ska kunna ha en bra och stabil kontakt med sin häst där man kompsomissar sinsemellan. som nh fast inte träning utn att net kommer naturligt :)

2011-01-14 @ 20:59:19
URL: http://dressyrnissen.blogg.se/
Postat av: Caroline

1. Jag är 26.

2. Jag har en egen häst, ett sto e. Landgraf, köpte henne i september. Hon har varit skadad ett tag, nu bättre & vi ska komma igång tillsammans.

3. Tävlar storhäst, hoppning. Har ridit upp till 1,10. Satsar på att tävlingsdebutera med egna hästen i år samt starta 1,20. Allt beror på skadan.

4. Jag gör lite olika ledarskaps övningar med min och andras hästar.Bilder & videos är alltid kul!

2011-01-14 @ 23:31:09
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Angelina

1. Jag är 22 år.

2. Jag köpte mitt 6 åriga fullblod "Ian" i augusti förra året. Min första egna häst.

3. Jag tävlar inte, Ian var skadad och vi ska smått komma igång med muskling och kondition nu i februari. Men det är nog en ganska lång väg till den dagen jag och Ian kommer ut på tävlingsbanan. Jag vill ju lära honom massor innan! :D

4. Jag försöker "introducera" NH för Ian så vi har börjat lite smått och det går framåt. :) Jag tycker att det är en väldigt rolig/sund metod att komma närmre sin häst och jag vill till slut kunna börja tricktäna Ian.

5. Jag läste din blogg strax innan jag köpte Ian och har nu hittat tillbaka till den igen, så jag kan inte säga så mycket om vad som är bra och dåligt. Men jag ser gärna att du skriver mer om NH (tips, råd, osv.), lägg gärna ut mer filmer på när du tränar NH med Appis och Tess, mer bilder i allmännhet, fler ridövningar och gärna lite tips och så om utrustning. :)

2011-01-15 @ 13:02:34
URL: http://makemeinspired.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag heter som sagt Julia är är 15 snart 16 år. Jag har en egen D-ponny som heter Sapora Z. Jag tävlar inte ännu för jag och min häst håller på att jobba oss framåt med förtroende och andra saker. Vill verkligen känna 100% innan man ger sig ut på tävlingsbanorna. Men dressyr är min grej, men hoppning kan också vara kul ibland! :)

Jag är väldigt intresserad av NH men har inte börjat träna det ännu!Jag har följt din blogg ett tag och jag gillar den starkt! =)Kolla in min och min kompis så får du veta lite mer om oss www.pahastensrygg.blogg.se

2011-01-15 @ 15:46:48
URL: http://pahastensrygg.blogg.se/
Postat av: michelle

jag heter michelle och älskar din blogg och är 15 år gammal. Jag har en egen d-ponny som jag tävlar med, mest hoppning men även lite dressyr. jag tränar natrual horsemanship med min d-ponny och vi har kommit jätte långt. känns jätte bra att hålla på med det för att man får en så mycket bättre kontakt med sin häst än jag hade innan och ja märker att han litar mer på mig ju mer jag håller på med det! men jag har också två mini shettar (edvin och buster) dom har jag med tränat med och får dom att göra typ allt? haha ;D

jag tkr inget är dåligt med din blogg men du borde blogga lite oftare.. :) kram

2011-01-15 @ 17:56:59
Postat av: Lisa Johansson

Jag heter Lisa och är 14 år, fyller 15 den 22 augusti. Har just nu två egna hästar, en islänning vid namn. Nasi Frá Mjóabóli (vi blev veckans häst på din bloff för ett tag sedan) och mitt varmblod Västerbo Everglade. Nasi är 23 år och pensionär, men rids fortfarande ibland av en yngre kompis till mig!:) Glader som den andra kallas är 10år och FANTASTIKT duktig på allting! Visst han kanske är travare, men jag lovar dig att man ser absolut ingen skillnad på honom och ett halvblod när man rider honom.

Jag rider även på ridskola för jag tycker det är viktigt att få proffshjälp och fortsätta utvecklas!:) Om man inte har en tränare förstås.Jag började min tävlingskarriär i hoppning som 9-åring på stor häst. Det kanske är ovanligt att man tävlar storhäst vid den åldern, men jag tyckte bättre om att rida stora hästar! Jag är och var helt orädd och kände mig tryggare uppe på en 1,65's häst än en ponny. Dock på senare tid har jag tävlat lite dponny. Med mitt varmblod har jag bara hunnit ställa upp i en tävling än så länge, och fick rosett i båda klasserna!Jag är OTROLIGT intresserad av NH. En av mina bästa vänners häst var med på Monty Roberts show i Umeå, åh så fantastiskt det var att se honom och hur han kommunicerar med hästarna. På 20 min fick han en häst som var totalt livrädd för transporten att självmant nästan trava in i den! Jag tränar även NH med mina hästar och tycker det är väldigt intressant.

2011-01-15 @ 19:10:04
URL: http://everglade.blogg.se/
Postat av: Vendela

Jag fyller 14 om 3 veckor :)

Jag är 'halvfodervärd' åt ett vbl sto som jag ska börja tävla lättare klasser i hoppning i vår :)

Vad det gäller NH så är jag ganska intresserad, eller har gjort några lätta övningar men inte så mycket, men verkar iaf sjukt kul! :Dbtw så är din blogg jättebra och hästarna sjukt fina också! :D

2011-01-15 @ 19:32:38
URL: http://hastus.blogg.se/
Postat av: Alma

Hej ! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att den är jätte bra ! Vore kul med mer bilder och outfits. Måste bara säga att jag berundrar dig för din mjuka hand !!!! Själv är det min svaga sida när jag rider tyvärr, något jag måste träna på ;)Jag är 14 år och är medryttare ( rider hästen 5 gr i veckan ) Hon är en c-ponny. Vi ska försöka komma ut på tävlingar nu detta året på lokal nivå givetvis i Hoppning ! Någon Dressyr också såklart men framför allt hoppning. Jag är inte så jätte intreserad av NH eftersom att jag inte har något tålamod, Men några övningar har vi testat på nu i vinter när det har varit svårt att rida med tanke på snön !!! Heheh lång kommentar x) Älskar din blooooogggggggg

2011-01-15 @ 20:41:01
URL: http://prinsessorna.devote.se
Postat av: Anonym

13 år :)

Rider på ridskola.

Nej, har inte kommit så långt.

Har tyvärr ingen möjlighet till det. Men tycker att det skulle vara roligt att testa det nångång (:

2011-01-15 @ 21:04:54
Postat av: maja

14 år

egen häst

hoppar min häst (storhäst) lc just nu men siktar högre

tränar liute nh, men endast "lydnads grejjor"

2011-01-15 @ 23:19:34
URL: http://memyselfandzalmiac.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-01-16 @ 09:43:27
Postat av: Linda

1. Hur gammal är du?

2. Har du egen häst, rider på ridskola, foderhäst eller något annat?

3. Tävlar du, nivå, gren, ponny/storhäst?

4. Tränar du Natural Horsemanship? Eller är intresserad av de?svar:

1. jag är 26

2. jag har ett eget litet sto.

3. Lätta klasser dressyr

4. Jag använder mej av sunt förnuft.5.Lägg gärna in lit fler bilder. är alltid kul att se andras djur och stall :-)

2011-01-16 @ 12:12:58
URL: http://grannoxdiva.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. 25 år.

2. Egen.

3. Under inridning.

4. Använder mig av förnuft och öga.

5. Mer bilder =) Försök för din egen skull att spilla dyrbar energi på taskiga, obefogade kommentarer.

2011-01-16 @ 17:19:06
Postat av: Karin

1) 25 år

2) Egen storhäst

3) Har tävlat, nu motionsrider jag.Vill komma igång igen, dressyr.

4) Har använt lättare horsemanship. Men när jag läst på din blogg har jag inspirerats till att utveckla... läser en bok av Monty Roberts och tar till mig av hans tips och ideér som låter bra!

2011-01-20 @ 14:31:06
URL: http://kazantos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0