motivation till att fortsätta

Nu kom jag äntligen in på blogg.se. Detta börjar bli jobbigt nu....!

Idag red jag på banan, hoppade lite små hinder. Hon var ganska spänd och pigg, så i början gick det inte så bra. Det tog ett tag innan jag fattade att jag var tvungen att byta bett. Men efter jag gjort det gick det bra! Hon hänger i högertygeln på det tredelade bettet. Vilket hon bli snemusklad av skulle jag tro, och är även svårt att få henne rak då.

Hoppade bara runt lite för att få henne att slappna av. Nästa gång ställer jag lite krav på henne.

Dessa övningar gjorde jag, ''hickey volten'', ''bomövning'' och ''räcke med bom före och efter''.

Jag tycker dom här övningar gör att man får en bättre känsla för hoppningen och avstånd. Även lydnad och får hästen att hoppa igenom sej.

Det blev ett ganska långt ridpass iom att det inte gick så bra i början, men jag är sånn att jag kan bara inte sluta när det inte känns bra. Det måste kännas bra för att få motivation till att fortsätta och verkligen vilja göra samma sak igen. Såklart är det ju verkligen inte kul att göra det som går dåligt och man behöver träna på. Det är lätt att man hoppar över det, men nu har jag verkligen tagit tag i alla våra svagheter. Och detta ska gå! Därför slutar jag alltid när det känns som bäst! Tänk på det =)

Appis i hagen idag:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0