hoppning

Gymnastikhoppning för hästarna idag.
 
Fyra oxrar med ett språng emellan, bommar på marken som ramar in dom. Fokus på att de skulle hoppa rakt! Tre räcken med ett språng emellan och bommar emellan för att bromsa upp. Sen ett räcke på volten.
 
Dino - Känns väldigt fin och hoppade rakt. Han hoppade lite snett på träningen senast så ville träna det idag. Väldigt lugn och lagom hemma, på träningen ganska pigg och busig. Behöver nog komma iväg och hoppa innan Aneby.
Karla - Lite stel för dagen, men har inte trimmat igenom henne sen tävlingen. Så får bli ett trimpass imorgon.. Hoppningen gjorde hon jättebra och detta är hon duktig på eftersom hon är så kvick.
QS - Fin på marken och gjorde övningarna bra. Även om han blir lite långsam upp i fram. Men vi tränar på på just de så han blir kvickare och starkare!
Gusti (ingen film) - Han kändes väldigt fin på marken och hoppade räckena bra. I oxer-serien hoppade han lite snett så det var en bra övning för honom. 
 
På söndag ska vi iväg och hoppa unghästarna på en ''öppen bana'', utomhus! Deras tävling blev ju inställd i helgen så detta blir jättebra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0