blir det några tävlingar....

Hästarna här hemma klara, alla ridna eller longerade utan Tantbrun för hon fick vila. Det blåser och då blir hon knäpp. Jag är lite sparsam med longeringen för dels är hon alltid jätte-knäpp med de (bockar och springer som en galning) och det blir mer onödig belastning på hoven då... Dino är inne och torkar inför träningen vi ska åka på snart.
 
Såg att fler ställt in sina tävlingar i helgen. Jag är osäker på om Falbygdens jag ska åka på i helgen blir av. Segt att gå i ovisshet. Det känns ju inte som smittspridningen på häst är så speciellt stor... Då är jag mer ''rädd'' över smittspridning på mitt jobb (jobbar i matbutik). Där vi hanterar pengar, varor, kommer närmre folk osv... Människor som är förkylda kommer in och handlar. Där om någonstans borde man ju se över och göra vissa åtgärder. Exempelvis dra ner på öppettider. Men det kommer väl förhoppningsvis det med. 
 
Får väl se hur detta utvecklar sig. Kanske ställs alla hästtävlingar in ett tag framöver. Svårt för hästsporten att fortsätta hålla tävlingar när allt annat ställs in, kanske till och med skolor stängs ner? Som sagt segt att gå i ovisshet, man vill ju veta och ha en plan. Men det är ju lika för alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0