onsdagens pass

Inte mycket bättre idag men har varit ute och ridit ändå. Karla fick markarbetas med låga hinder. Tog på ett par sporrar idag så jag kunde ha lite mer ben på henne, blev mycket bättre då. Hon var lite ojämn i bjudningen mot hinder när jag hoppade i söndags, så idag blev det mycket bättre och jämnare. Faktiskt ganska nöjd med henne. Hoppa kan hon och verkar hoppa alla typer av hinder utan problem, så det är mest att hon ska ''skolas'' nu mellan hindren. Inte springa iväg i fel galopp efteråt, inte springa mot hindren, inte byta galopp mot hindren osv... 
Quicksilver skulle jag ridit ut på tur idag med en i stallet, men hon blev lite sen så jag tog han på banan istället. Får bli tur på fredag! Vi skuttade över en sockerbit ett par gånger och han känns väldigt fin och balanserad. 
 
Gusti gick sen på tur och Tantbrun skrittades i 15-20 minuter innan hon blev galen och började springa och bocka.... Egentligen ska vi skritta 40 minuter från och med denna vecka men har inte kunnat skritta mer än 20 minuter innan hon tröttnar. Blir nog bättre om 2 veckor när vi kan börja trava samt att hon får gå ut i sin vanliga hage. :)
 
Karla, mest bilder/filmer på henne nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0