del 2

Då fortsätter vi årsresumén från juli.
 
Gjorde sista träningen inför Falsterbo, hästarna kändes fina!
 
Åkte till Falsterbo och tävlade. Både Dino och Standos var felfria i första kvalet, i andra gick det sådär och det blev ingen final för oss. Var ändå nöjd då hästarna hoppade magiskt och jag fick många förfrågningar om de var till salu av etablerade ryttare.
 
Åkte till min tränare för lite intensiv träning i 2-3 veckor. Bra för ny motivation och mer kunskap!
 
Åkte till Linköping på meeting. Trillade av Gusti på första hindret i första klassen xD Men sen var han 5a i 135 och placerad i 130. Tantbrun var placerad i 135 och kvalade till 140 final.
 
Chelsea såldes efter 3,5 år hos mig. Usch jobbig dag, saknar henne mycket! Men hon hamnade i närheten och har det superbra. :)
 
Var i Värnamo och hade en bra tävling igen! Gusti 6a i 135 och Tantbrun 9a i 140 i ett stort startfält!
 
Det var fint väder...
 
Standos kvalade till Elmia/Breeders (Dino var klar sen innan).
 
Ett till av årets roligaste tävlingsminne, jag VANN 140 men Tantbrun <3<3<3 Det var även sista tävlingen utomhus för året!
 
Började inomhussäsongen i Ljungby. Gusti blev 6a i 130, Tantbrun gick sin första 145 inomhus. Unghästarna hoppade finfint på första inomhus.
 
Tävlade i Borås, Gusti hade en svacka och kändes lite matt. Unghästarna gjorde sista tävlingen inför Breeders med felfria rundor i 120. Tantbrun var 6a i 135. :)
 
Tävlade på Breeders. Var felfri i första kvalet med båda hästar. Dino gick felfritt igenom och fick testridas av Jeroen Dubbeldam. Vi kvalade även till Scandinavium igen!
 
Gusti och Tantbrun var oxå med. Gusti var placerad i 135. Tantbrun blev 5a i 130 och kvalade till final i ungdoms GPn. Där slutade vi 3a!!
 
Sen åkte jag till Herning igen och red 1* med Gusti och Tantbrun. Ville förbereda Tantbrun inför Elmia som vi kvalade in till. Gusti gjorde årets sämsta tävling. Tantbrun var felfri i både 135 och 140 där, vi kvalade till 1* GPn (vår första). Svår bana och liten arena, vi kom runt med två nerslag.
 
Så var det dags för årets sista tävling, Elmia horse show. Dit hade jag Dino, Stands och Tantbrun. Dino gick med 4+4 fel och ingen final. Standos var fantastisk och gick final, slutade på 4+0+0 fel. Tantbrun var oxå fantastisk och felfri rakt igen, slutade 4a totalt efter vår bästa omhoppning hittills!
 
Efter Elmia såldes Standos till Royne Zetterman, fantastiskt kul!
 
Tävlingarna var slut och jag började rida in Hjärtat
 
Blazie åkte hem och var nu inriden.
 
Köpte min projekthäst Jinny-Karla (Gustis lillasyster).
 
Åkte på semester till Thailand i 2,5 veckor! Så härligt!!
 
Köpte ännu en häst, 4åriga Quicksilver. :)
 
Efter lite vila för hästarna började de sättas igång igen!
 
Ja det var detta året de! Kommer samanfatta i lite text i ett annat inlägg. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0