alla hästar igång

Idag har alla fem hästar ridits/rört på sig som jag kommer tävla i år.
 
Dino fick hoppa några låga hinder och kändes bra. På marken jobbar vi med att komma lite mer loss och gå i en lite lägre form om jag begär det. Kändes bra mot slutet. Karla och Gusti gick på tur. Quicksilver longerades och Tantbrun skrittades en stund på banan. 
 
Tror inte jag skrivit det här men Tantbrun skadade sig inne på banan på Elmia. Hon fick en fraktur i hoven och har stått i sjukhage i 10 veckor nu. Såååå trist... men det är ''rätt tid'' för skador nu så får trösta mig med det. Var och röntgade henne i veckan och allt såg fint ut. Så nu ska vi skritta en månad, sen trava en månad. Sen återbesök. Idag var första gången jag skrittade henne, är jätteförsiktig, viktigt att hon är lugn och inte hoppar runt. Lätt att hon kan skada sig igen då. Hon kommer förmodligen kunna tävla lagom till utomhussäsongen (tror jag) och skadan kommer inte påverka henne i framtiden. Däremot hamnar vi efter och jag kanske inte uppnår mina mål jag har för 2020 med henne.
Länge sen man hade Tantbruns öron framför sig. :)
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Har undrat över Tantbrun, länge sen du skrev om henne så jag trodde nästanhon var såld. Trist att läsa om frakturen men positivt att det verkar gå åt rätt håll. Håller tummarna för henne, en sådan fin häst!

2020-01-11 @ 10:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0