hoppning

Idag hoppade jag Dino, Gusti och QS. Vi hoppade övningen nedan med bom före och efter på lite böjt spår. Hade även en likadan övning på andra kortsidan fast med räcke. Mycket bra övning tycker jag, får ha den uppställd nu så jag kan hoppa den ett par gånger nu framöver. Sen avslutade vi med en kort låg bana.
 
 
Dino känns väldigt fin. Har skrivit de innan men efter sin vila i vinter har han verkligen stärkt sig och blivit lite mer färdig. Hoppar fina spänstiga språng och känns fin på marken! Hoppade bara en låg bana men vi höjde upp oxern en gång till ca 130 (film). Superfin! 
 
 
Gusti kändes lika fin han, vill bara tävla när hästarna är i sån form!!! Hoppade första övningen väldigt fint och även banan bra. Hoppade lite till vänster på denna oxer (film) så la upp en bom på sidan som hjälper dom att hålla sig raka. Mycket bra!
 
 
Sist ut var QS. Vi har jobbat på kvickheten de senaste och ''bom-hinder-bom'' övningen verkar vara väldigt bra för honom. Idag kändes han fin och spänstig. Känns oxå väldigt fin på marken, bärig och enkel att trimma på! Lätt att glömma bort att han bara är 5år. Film från banan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0