tack! :)

Tack för alla grattis och fina ord. Jag är väldigt glad över att få ta en vinst med Tantbrun, hon har mycket scoop och mod men som jag skrivit många gånger tidigare får vi ofta nedslag på oxrarna. Kommer vi lite nära så hoppar hon lite mer framåt än runt. Det har funkat bra i 130-135 men i 140 kommer fortfarande nedslagen. Nu känns det dock som hon blivit starkare och orkar även i 140-klasser. Jag var ganska bekymrad under förra året, vi debuterade 140 under sommaren och red ett par stycken under hösten. De flesta 4-felsrundor. Även detta år har jag varit lite tveksam, tyckt hon varit svår. Senast i Linköping så blev jag lite osäker, Gusti kändes mycket lättare. Men nu har vi ridit ett par felfria rundor i 140, placerad i de två senaste. Kommer säkert vara bekymrad många gånger till men det känns ändå som jag hittat ett bra träningssätt för henne nu. Jag hoppas att vi ska kunna göra lika bra rundor i 145 som vi gör i 140 nu.
 
Att rida, utveckla, förvalta hästarna och sen (tyvärr) sälja är det jag vill hålla på med. För att kunna bygga upp företaget och leva på de måste hästarna säljas. Iår såldes Chelsea, jag kommer köpa en ny unghäst att börja om med. Nästa år måste jag sälja en till. Tidigare har jag inte haft detta tänk men när jag bestämde mig iår för att det är detta jag vill hålla på med så måste jag göra så. Att sälja är inte bara tråkigt, Chelsea hamnade helt rätt och det ska bli väldigt roligt att följa dom. I somras hade jag flera av Sveriges bästa ryttare som var intresserade av unghästarna jag tävlade i Falsterbo och att göra en sån försäljning i framtiden hade varit väldigt roligt. 
 
Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg, bara att jag är glad över ett fint resultat på allt jobb jag lägger ner varje dag. Sen som svar på en kommentar, ja det är detta jag vill och delvis jobbar med. Men det tar tid att bygga upp och att helt kunna leva på det. Just nu trivs jag med min situation, jobbar med detta och har mitt extrajobb vid sidan om. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0