så kul att vinna

Vilken dag igår, VINST i 140. Att vinna är alltid kul men att göra det i en 140 WR är ännu roligare. Jag har ju som sagt varit sjuk så hästarna har vilat både fredag och lördag innan tävlingen, men det verkade bara göra Tantbrun gott.
 
Vi red felfritt över en lång bana med två och trekombination, gick ut som nr 3 och slutade som den enda felfria i klassen. Eftersom det var Winninground hoppar alltid 25% om, så det var jag och några 4-felare till. Jag gick ut sist, visste att jag var tvungen att vara felfri för att vinna. Jag red lugnt och satsade på en nolla, fick en dålig tid men lyckades vara felfri. Hade vi rivit hade jag blivit 4a med den tiden. Ett plus är att vi fick med oss många poäng till Elmia så förhoppningsvis är vi klara med dom.
 
 
 
Vilken fin hoppning hon visade igår, har jobbat stenhårt hemma med att få henne kvick i galoppen och hoppningen. Det har verkligen gett resultat. Jag själv har jobbat med att våga komma intill oxrarna. Igår var hon stark och framme, kvick och igång, där ska hon vara.
 
Gusti var med fin igår, men lite spänd för dagen. Rev första hindret i 130. I 140 fick vi c-hindret i kombinationen sen gasade jag på lite eftersom jag visste att 4-felare gick med till omhoppningen, men då blev det lite dumt in i andra kombinationen så vi rev ett där med. Men hoppade fint och gjorde det enkelt! :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, alltså jag blir inte förvånad det minsta: du är sjukt duktig och har fina hästar, så vad väntar man bara på? Jo en sådan vinst! Har förstått att du är ju inte den ryttaren som får så mycket gratis heller, därför var detta extra välförtjänt!!! Tusen grattis, och jag tycker samma som jag tyckt länge: du skulle jobba med detta, om det på nåt sätt finns möjlighet. Kanon! 👍👍🙏😍

2019-09-09 @ 17:05:11
Postat av: Amanda

Jag har följt dig lite sporadiskt några år nu och jag ser verkligen att du har utvecklats som ryttare. Grattis!! Du har jobbat hårt!

2019-09-09 @ 22:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0